GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Uber u Hrvatskoj lansirao Uber Connect uslugu dostave paketa

Uber u Hrvatskoj lansirao Uber Connect uslugu dostave paketa
DOSTAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.06.2020 / 12:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Uber širi svoju ponudu u Hrvatskoj, od danas je njihovim korisnicima u Splitu i Zagrebu na raspolaganju nova usluga - Uber Connect. Riječ je o pristupačnoj usluzi dostave pošiljki isti dan, težine do 20 kg koja se od sada može naručiti kroz Uber aplikaciju. Mogu se slati paketi vrijednosti do 750 kuna koji stanu u prtljažnik srednje velikog automobila.

Uber Connect je osmišljen kako bi pomogao korisnicima da na brz i jednostavan način organiziraju dostavu željenih paketa prijateljima i obitelji, a vozačima se istovremeno otvara nova prilika za zaradu. Bilo da je riječ o rođendanskoj torti, zaboravljenoj jakni, poklonu, hitno potrebnoj sportskoj opremi ili knjizi kako bi ubili dosadu, korisnici odsad sve to mogu dostaviti putem novog Uber Connect rješenja.

“Tijekom ove krize tražili smo nove načine na koje naša platforma može pomoći u dostavi i transportu roba potrebnih tvrtkama i našim potrošačima, istovremeno otvarajući nove mogućnosti zarade za vozače. Primarni fokus kod Uber Connecta bio nam je brza prilagodba tehnologije kako bismo zadovoljili rastuće potrebe zajednice. Dok se stvari oko nas odvijaju izuzetno brzo, usmjeravamo se brzim Uber isporukama i s radošću gledamo u budućnost”, istaknuo je Dara Khosrowshahi, izvršni direktor Ubera.

Kako naručiti Uber Connect dostavu?

1. Zapakirajte predmete u zatvorenu kutiju ili vrećicu kako biste pravilno zaštitili njen sadržaj dezinficiranjem vanjskih površina.
2. Odaberite Connect u Uber aplikaciji, prihvatite Odredbe i uvjete, potvrdite da vaš paket ne sadrži zabranjene predmete te zatražite dostavu.
3. Odgovorite na poruku koja će vam stići, pošaljite ime i prezime osobe koja preuzima paket te ako imate bilo kakve posebne upute za dostavu.
4. Sastanite se s vozačem na lokacije te stavite paket u automobil.
5. Podijelite vožnju s primateljem kako bi mogao/la pratiti narudžbu i sastati se s vozačem na odabranoj lokaciji.

Sigurnost i dobrobit korisnika platforme i partnera vozača Uberov je glavni prioritet. Već ranije su uvedene sigurnosne mjere za sprečavanje širenje virusa COVID-19 kojih se moraju pridržavati svi koji se voze Uberom. Također, u novonastaloj situaciji kompanija ulaže velike napore kako bi korisnicima pružila podršku i olakšala obavljanje svakodnevnih aktivnosti i istovremeno osigurala više posla za vozače. Protekla dva mjeseca kompanija je kroz uslugu Uber Medics osigurala 2 tisuće besplatnih vožnji za djelatnike bolnica, a cilj nove usluge je omogućiti svim korisnicima da na jednostavan način, putem aplikacije prijateljima i obitelji dostave potrebne proizvode i predmete te ostanu povezani.

Tagovi: Uber, Uber Connect, dostava paketa
PROČITAJ I OVO
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE