GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

UNA televizija kreće s emitiranjem u regiji, evo gdje ćete je moći gledati

UNA televizija kreće s emitiranjem u regiji, evo gdje ćete je moći gledati
START
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.12.2021 / 19:30
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Spektakularna glazbena natjecanja, neviđene večernje i dnevne talk show emisije, uzbudljivi reality programi, pouzdani informativni i dokumen-tarni sadržaj, vrhunske serije, filmovi i kvizovi - u Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru stiže jedinstven doživljaj televizijskog sadržaja.

U prvoj fazi emitiranja, svako kućanstvo u Hrvatskoj od utorka, 21. prosinca, program UNA televizije moći će pratiti putem specijalno kreiranih smart TV aplikacija (Samsung, LG, AndroidTV, Amazon Fire TV, HbbTV) koje mogu instalirati na svojim TV uređajima.

”Program naše medijske kuće, unatoč dozvolama za emitiranje i najavljenog program-skog sadržaja, nije uvršten u ponudu ni jednog kabelskog distributera u Hrvatskoj. Kako je naš strateški cilj orijentiran tehnologijama posljednje generacije, emitiranje programa nije uvjetovano samovoljom operatera, pa nam ove prepreke ne predstavljaju iznena-đenje. Shvatit ćemo ih kao izazov i dodatni poticaj da u potpunosti osvojimo milijunsko gledateljstvo. Kvaliteta, relevantnost, punokrvno istraživačko novinarstvo, šarolikost programskih sadržaja i najviši produkcijski standardi – to je UNA. Televizija koju ćete gledati bez da trepnete!”, poručili su iz menadžmenta UNA televizije.

Imajući u vidu ambiciozan plan i izuzetno zahtjevne tehničko-produkcijske formate, UNA pažljivo i detaljno pristupa realizaciji svjetskih show programa koji će postepeno ulaziti u programski repertoar. Stoga će UNA od 21. prosinca laganim tempom uvoditi svoje adu-te koji će zasjati punim sjajem od početka iduće godine.

UNA prema svojim tehnološkim performansama pokreće budućnost na regionalnoj me-dijskoj sceni kroz tehnologiju nove generacije (NextGenTV). Ova tehnologija donosi najvažniju prednost - slobodu izbora programskog sadržaja za sve korisnike koji u svakom trenutku mogu birati kada, što i na kojoj platformi gledati, neovisno od kabelskih distri-butera.

Iza ovog zahtjevnog i izuzetno složenog projekta stoji tim od petsto najvećih medijskih profesionalaca koji su karijeru gradili u najutjecajnijim svjetskim i regionalnim medijskim kućama. Regionalne glazbene i glumačke zvijezde i poznata televizijska lica također će biti dio raznolikog i prvoklasnog programa.

Legendarnog Harisa Džinovića upoznat ćemo u potpuno drugačijem svjetlu, kao i pozna-te glumce mlađe generacije, šarmantnu Sementu Rajhard i karizmatičnog Andriju Kuzmanovića, čiji će zabavni formati postati neizostavni dio vaše svakodnevice. U timu UNE gledat ćemo i sjajnu Ivanu Paradžiković, eksperta za istraživačko novinarstvo. Najvažni-je informacije i aktualnosti iz zemlje i svijeta svakodnevno će prenositi renomirani profe-sionalci iz redakcije informativnog programa - Lana Gašparac i Josip Šarić. Popularni voditelj Frano Ridjan, atraktivna Maja Bajamić, simpatični glumac Stefan Bundalo, kao i šarmantna novinarka i voditeljica Dejana Rosuljaš također će biti dio UNINE postave.

Projekt se zasniva na najsuvremenijim digitalnim tehnologijama i uključuje televiziju visoke rezolucije, decentralizirano upravljanje produkcijskim resursima putem hiperbrzih optičkih veza i vrhunsku studijsku produkcijsku tehniku s daljinski kontroliranim i roboti-ziranim kamerama. Posebna pažnja posvećena je do sada u svijetu neviđenom stupnju implementacije virtualne realnosti (VR) u produkciji živog TV programa s najnovijim di-zajnerskim i tehničkim rješenjima iz četiri virtualna studija u Zagrebu, Beogradu, Banjoj Luci i Sarajevu. Za potrebe snimanja izuzetno zahtjevnih show programa UNA ima i dva velika studija u Zagrebu i Beogradu.

Brend UNA inspiriran je rijekom Unom, koja dodiruje i spaja narode i države. Iza ove jedinstvene regionalne medijske platforme nalaze se Foundcenter Investment GmbH iz Berlina i tvrtka Infinity Media iz BiH. UNA predstavlja revolucionarni iskorak kada je riječ o inovacijama i programskom sadržaju i zasigurno je jedan od najvećih i najkompleksni-jih pothvata na regionalnoj medijskoj sceni u posljednje vrijeme.

Tagovi: UNA televizija, Haris Džinović, Andrija Kuzmanović, Ivana Paradžiković, Maja Bajamić, Matea Dominiković, Josip Šarić
PROČITAJ I OVO
Željeznice FBiH planiraju liniju za Zagreb
VLAKOVI
Željeznice FBiH planiraju liniju za Zagreb

SARAJEVO - Ponovno uspostavljanje željezničke linije Sarajevo - Ploče - Sarajevo ostvarilo je pozitivan pomak u željezničkom saobraćaju, a upravo zahvaljujući dobrim rezultatima u dosadašnjoj sezoni, u planu je i uspostavljanje vozne linije sa Zagrebom.

Aerodrom u Münchenu otkazao 36 letova zbog štrajka radnika
LETOVI
Aerodrom u Münchenu otkazao 36 letova zbog štrajka radnika
MÜNCHEN - Ukupno 36 dolaznih i odlaznih letova otkazano je u srijedu u zračnoj luci u Münchenu jer je zemaljsko osoblje napustilo svoja radna mjesta na pet sati kako sudjelovalo u kratkom štrajku.
Pošta Slovenije podigla cijene usluga
CIJENE
Pošta Slovenije podigla cijene usluga
LJUBLJANA - Pošta Slovenije od 1. kolovoza mijenja cijene poštanskih usluga. Cijena slanja standardnog pisma u unutarnjem poštanskom prometu veća je za sedam centi i iznosi 0,69 eura, dok je cijena prioritetnog standardnog pisma viša za osam centi i iznosi 0,75 eura.
Uprava KB-a Sveti Duh o kaznenoj prijavi: Ako je bilo propusta, istražit ćemo ih
REAKCIJE
Uprava KB-a Sveti Duh o kaznenoj prijavi: Ako je bilo propusta, istražit ćemo ih
ZAGREB - Uprava bolnice Klinička bolnica "Sveti Duh" rekla je u srijedu, komentirajući kaznenu prijavu djela radnika protiv ravnateljice zbog zlouporabe ovlasti, kako je sklapanje savjetodavnih usluga uobičajena praksa, ali istražit će propuste ako ih je bilo s računovodstvene strane.
Div brze hrane povlači se iz Italije
POVLAČENJE
Div brze hrane povlači se iz Italije
RIM - Zatvorene su posljednje talijanske lokacije američkog lanca restorana Domino's Pizza, nakon što je tvrtka koja je upravljala njezinim prodajnim mjestima u Italiji proglasila stečaj.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE