GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

United Grupa postala članica Saveza za odgovorno poslovanje

United Grupa postala članica Saveza za odgovorno poslovanje
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.12.2022 / 10:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - United Grupa, vodeći telekomunikacijski i medijski pružatelj usluga u jugoistočnoj Europi, u okviru koje u Hrvatskoj posluje telekom operater Telemach Hrvatska te televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV, kao i portal dnevnik.hr, postala je članica Saveza za odgovorno poslovanje (RBA).

RBA je najveće svjetsko industrijsko udruženje posvećeno odgovornom poslovanju u globalnim opskrbnim lancima.

United Grupa pridružuje se oko 500 drugih članova RBA koji su predani poboljšanju uvjeta rada, okolišu i uspješnosti poslovanja slijedeći vodeće etičke standarde i prakse. Članovi RBA zapošljavaju preko 21 milijun ljudi, a ukupni godišnji prihod članica iznosi 7,7 trilijuna dolara.

Odgovorna nabava i održive prakse dio su strategije United Grupe. Ulaskom u RBA, United Grupa se obvezuje pridržavati Kodeksa ponašanja u svom poslovanju i primjenjivati ga na svoje dobavljače. Grupa aktivno potiče sve svoje dobavljače da učine isto u svojim opskrbnim lancima uz redovito praćenje, utječući pritom na pozitivne promjene u opskrbnom lancu.

“Drago mi je što je United Grupa postala članica Responsible Business Alliance - Saveza za odgovorno poslovanje i ponosna sam na napore koje kao Grupa ulažemo, što nam omogućuje da se pridružimo stotinama tvrtki članova RBA.

Kodeks ponašanja dobavljača United Grupe, koji odražava načela RBA, osigurava da nam cijeli lanac opskrbe radi na postizanju svjetlije, održivije budućnosti na etičan i odgovoran način.

Bez povezivosti koju omogućava telekomunikacijska industrija, razvoj naših gospodarstava i društava bio bi ograničen. Stoga imamo odgovornost prema sebi i našim kupcima da kontinuirano ispunjavamo najviše moguće standarde,” izjavila je Victoriya Boklag, predsjednica Uprave United Grupe.

Tagovi: United Grupa, Telemach Hrvatska, Responsible Business Alliance, Nova TV, Savez za odgovorno poslovanje
PROČITAJ I OVO
Dalekovod s partnerima jedini ponuditelj za projekt revitalizacije dalekovoda Konjsko - Krš Pađene - Brinje
POSLOVI
Dalekovod s partnerima jedini ponuditelj za projekt revitalizacije dalekovoda Konjsko - Krš Pađene - Brinje
ZAGREB – Prilikom javnog otvaranja ponuda za natječaj koji je raspisao HOPS (Hrvatski operater prijenosnog sustava d.d.) za Izvođenje radova na revitalizaciji DV 220 kV Konjsko - Krš Pađene - Brinje utvrđeno je da je zaprimljena jedna ponuda i to zajednice ponuditelja Dalekovod d.d. i Victor Energy d.o.o.
Dionice Krke nakon godinu dana opet iznad 100 eura
UZLET
Dionice Krke nakon godinu dana opet iznad 100 eura
LJUBLJANA - Krkine dionice u utorak su ostvarile najveći jednodnevni rast od lanjskog lipnja, jer je tečaj porastao za tri posto i prvi put od početka rata u Ukrajini (odnosno nakon gotovo godinu dana) ponovno lebdio iznad sto eura.
Tomaševićev socijalni mir koštat će građane Zagreba 240 milijuna kuna
HOLDING
Tomaševićev socijalni mir koštat će građane Zagreba 240 milijuna kuna
ZAGREB - Vladajući i oporbeni zastupnici zagrebačke Gradske skupštine sučelili su se jutros u emisiji Hrvatskog radija "U mreži Prvog" nakon završetka mirenja zagrebačkih vlasti sa sindikatima Holdinga i ZET-a, a Damir Bakić iz vladajućeg Možemo! rekao je da će sindikalni paket prema grubim procjenama biti "težak" do oko 140 milijuna kuna za Holding i 90-ak milijuna kuna za ZET.
Kompanija iz Istre ponudila najviše za Hotel Pracat
DRAŽBA
Kompanija iz Istre ponudila najviše za Hotel Pracat
DUBROVNIK - Na Trgovačkom sudu u Dubrovniku okončana je javna dražba hotela "Pracat" koji je svojedobno poslovao u sklopu otočnog poduzeća "Hoteli Lopud".
Rezultati UPS-a nadmašili očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Rezultati UPS-a nadmašili očekivanja
NEW YORK - Američka dostavna tvrtka UPS nadmašila je očekivanja analitičara s Wall Streeta neto dobiti od 3,5 milijardi dolara u zadnjem tromjesečju prošle godine, a njezine su dionice nakon objave poslovnih rezultata porasle za 3,40 posto na 182,91 dolar. Istodobno su smanjeni prihodi, zbog čega je tvrtka smanjila prognoze za tekuću godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE