GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar V–Care program: Svi djelatnici u smještajnim objektima cijepljeni ili redovno testirani

Valamar V–Care program: Svi djelatnici u smještajnim objektima cijepljeni ili redovno testirani
SIGURNOST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2021 / 13:51
Autor: SEEbiz
POREČ - U prvim danima organiziranog cijepljenja turističkih djelatnika u Hrvatskoj, u Valamaru je prošli tjedan cijepljeno čak 700 djelatnika u destinacijama Dubrovnik i Poreč.

Kako bi osigurali normalno ljeto na moru u potpuno sigurnom okruženju, Valamar za 2021. godinu uvodi protokol i garanciju da su svi djelatnici u smještajnim objektima Valamara cijepljeni ili redovno testirani.

Ovo jamstvo najnovija je mjera u okviru Valamar programa V-Care koji sadrži cjelovit paket mjera zdravstvene zaštite kako bi gostima osigurao bezbrižno ljetovanje, a djelatnicima sigurno okruženje za rad. Valamar je tako postao prvo veliko turističko poduzeće u Hrvatskoj koje će ove sezone jamčiti da su svi djelatnici u hotelima i ljetovalištima ili cijepljeni ili redovito testirani. S obzirom na veliki interes i odgovornost djelatnika Valamara očekuje se da će većina zaposlenih biti procijepljena do kraja lipnja.

V-Care dio je Valamar Health & Safety programa koji sadrži niz zdravstvenih, sigurnosnih i sanitarnih standarda a implementiran je prošle godine u kojoj je Valamar ugostio više od 300 tisuća gostiju bez ijednog zabilježenog slučaja prijenosa zaraze. U sklopu V-Care programa Valamar je gostima osigurao medicinsku skrb 24/7 u okviru smještajnog objekta, kao i zdravstvene usluge V doktora koje je Valamar ugovorio u svim destinacijama u kojima posluje. U okviru V-Care garancije gostima su pokriveni troškovi produljenog boravka u slučaju zaraze te dodatni troškovi povratka kući. Ukoliko je potrebno, u svim hotelima i ljetovalištima Valamara nudi se mogućnost jednostavnog i brzog testiranja po cijeni od 13 do 20 eura.

„Potpuno svjesni da je ljudima dosta boravka u zatvorenom pod mjerama lockdowna, ali i da žele putovati na sigurna mjesta, u Valamaru smo implementirali niz mjera i protokola kako bi našim gostima osigurali normalno ljeto na moru, u potpuno sigurnom okruženju. Prioritet Valamara je osigurati najviši stupanj zaštite zdravlja gostiju i djelatnika na način da se svi skupa već ovo ljeto osjećamo bezbrižno u okviru naših ljetovališta“ - izjavio je predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin.

Hrvatska je visoko na listi najpoželjnijih destinacija za putovanje po izboru EU građana. Najave za sezonu su dobre, čemu ide u prilog i činjenica da Hrvatska i 12 europskih država od lipnja uvode „zelenu putovnicu“ koja zajedno s ubrzanim cijepljenjem i kvalitetnom regulacijom putovanja unutar EU treba doprinijeti jačanju turizma u ljetnim mjesecima. U Hrvatskoj se s obzirom na trend pada broja zaraženih u narednim tjednima očekuje daljnje poboljšanje epidemiološke situacije dok je Istra već od prošlog tjedna u zeleno-žutoj zoni.

Tagovi: Valamar Riviera, V–Care program, Željko Kukurin, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
INVESTICIJE
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
BUDIMPEŠTA - British American Tobacco (BAT) uložit će 60 milijardi HUF, odnosno oko 152 milijuna eura, u osnivanje centra za proizvodnju bezdimnih proizvoda u Pečuhu, rekao je u petak ministar vanjskih poslova i trgovine Péter Szijjártó, prema izvješću agencije MTI.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE