GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veliki povratak British Airwaysa u Hrvatsku

Veliki povratak British Airwaysa u Hrvatsku
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.08.2021 / 16:02
Autor: SEEbiz
ZAGREB - British Airways dugo je čekao na povratak u hrvatske zračne luke u ovoj ljetnoj sezoni. Kompanija nije htjela riskirati, čekala je ukidanje mjera a međunarodna putovanja u Velikoj Britaniji, a odmah nakon najave da će se to i dogoditi, obnovila je većinu svojih linija prema hrvatskim zračnim lukama.

Od subote, 7. kolovoza, British Airways obnovit će promet između Londona (Heathrow) i Pule. Kompanija ponovno uvodi dva tjedna leta, svakog utorka i subote.

Uz ovu, od 5. kolovoza kompanija uvodi i liniju između zračne luke London City i Splita. Linija će biti u prometu tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, četvrtka i petka, na njoj će prometovati zrakoplovi tipa E190, piše Croatian Aviation.

Uz dvije linije na kojima će British Airways obnoviti promet ovog tjedna, doći će do povećanja prometa i na postojećim linijama.

Između Splita i Zračne luke London Heathrow British Airways će prometovati 9 puta tjedno, svakog dana u tjednu, uz napomenu da su sva dnevna leta dostupna ponedjeljkom i nedjeljom.

Čak 12 tjednih letova najavljeno je između Heathrowa i Dubrovnika. Kompanija će svakog dana imati dva dnevna leta na ovoj liniji, izuzev petka i subote kada je dostupan jedan dnevni let. BA će prema Dubrovniku koristiti zrakoplove tipa A321 pa će na tjednoj razini nuditi i do 5.232 sjedala između Dubrovnika i Londona!

Za razliku od drugih hrvatskih zračnih luka, British Airways trenutno ne planira povećati broj tjednih letova između Londona i Zagreba. I dalje je u najavi pet tjednih letova; ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom, subotom i nedjeljom.

Ukupno će već sljedećeg tjedna između Londona i spomenutih hrvatskih zračnih luka British Airways nuditi čak 31 tjedni let te više od 11 tisuća dostupnih sjedala!

Tagovi: British Airways, Zračna luka Split, Zračna luka Pula, Zračna luka Dubrovnik
PROČITAJ I OVO
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE