GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veliki redizajn Jamnice

Veliki redizajn Jamnice
REDIZAJN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2021 / 10:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Prateći svjetske trendove u održivom poslovanju i pakiranju, Jamnica plus kao lider na tržištu, uvodi ambalažu sa smanjenom gramaturom plastike čime pokazuje svoju predanost brizi za okoliš.

Gazirana prirodna mineralna voda Jamnica nakon gotovo 18 godina na tržište stiže u novom izdanju – u PET bocama koje su, osim po novom dizajnu, posebne i zbog smanjene gramature u prosjeku za oko 11%.

Unatrag nekoliko godina, Jamnica kao vodeći proizvođač vode i pića aktivno radi na smanjenju svog utjecaja na okoliš i poboljšanju poslovnih procesa. Smanjenje količine plastike jedan je od glavnih ciljeva Jamničine strategije održivosti koja podrazumijeva konkretne korake u smislu brige za okoliš, zaposlenike te zajednicu u kojoj kompanija posluje.

''Ulaganje u budućnost i briga za okoliš spadaju među glavne izazove današnjice. Smanjenje gramature PET ambalaže predstavlja zaokret u našem poslovanju te konkretan korak u smislu brige za okoliš i buduće naraštaje. Strateški plan održivog poslovanja i smanjenja količne plastike primarni su ciljevi kompanije Jamnica plus koja će ove godine smanjiti količinu plastike za 390 tona, dok je za 2022. planirano smanjenje od čak 850 tona,'' izjavio je Dario Šalić, predsjednik Uprave Jamnice plus.

Ovakav pristup poslovanju uz poštivanje smjernica UN-ovih Ciljeva održivog razvoja iz Agende 2030 doprinosi zaštiti okoliša i osigurava vrhunsku kvalitetu za krajnjeg potrošača. Uz smanjenje količine plastike, čime brend, ali i kompanija pokazuju da vode brigu o okolišu, Jamnica radi i veliki zaokret u dizajnu PET boce i etikete.

''Prvi puta nakon 2004. godine gazirana prirodna mineralna voda Jamnica na tržište stiže u potpuno novim PET bocama i s novim vizualnim identitetom kako bismo bili u korak s trendovima smanjenja plastike i emisije CO2, a potrošačima ponudili novo iskustvo te ih osvijestili o važnosti promjene koja počinje od nas samih. Time pokazujemo da smo kao brend i kao kompanija okrenuti budućnosti i brizi za okoliš. Nadalje, novim su se dizajnom povezali tradicionalni elementi, poput žene čiji je lik na boci Jamnice od davne 1932. godine, i moderni elementi kojima se naglašava izvornost, autentičnost i bezvremenost, a potrošačima se nudi brend koji je više od 190 godina provjeren i nepromijenjen u svom sastavu,'' istaknuo je Darko Cesarec, direktor marketinga Jamnice plus.

Još jednom Jamnica potvrđuje svoju progresivnost i osviještenost te ostaje „Izvorno svoja“ i pogodna „U svakom trenutku“. Jamnica u redizajniranom i ekološki prihvatljivijem pakiranju na police stiže tijekom travnja.

Tagovi: Jamnica, Jamnica plus, redizajn Jamnice, Dario Šalić, Darko Cesarec
PROČITAJ I OVO
Institut IGH nije dostavio garanciju: Poništen natječaj u Makedoniji
PROBLEMI
Institut IGH nije dostavio garanciju: Poništen natječaj u Makedoniji
SKOPJE - Javno poduzeće za državne ceste (JPDP) Sjeverne Makedonije poništilo je natječaj vrijedan 22,6 miliona eura na kojem je za nadzor izgradnje novih autocesta u ovoj zemlji izabrana tvrtka IGH Institut iz Zagreba, zajedno sa Institutom za ceste sa sjedištem u Velesu, tvrdi makedonski portal Faktor.
Splitska zračna luka očekuje dva milijuna putnika do kraja kolovoza
OČEKIVANJA
Splitska zračna luka očekuje dva milijuna putnika do kraja kolovoza
SPLIT - Splitska gradska i zrakoplovna luka i u drugom kolovoškom vikendu očekuju na desetke tisuća putnika, a iako je u zračnoj luci više putnika u odlasku nego u dolasku procjenjuju da su brojke dobre i da će do kraja mjeseca ostvariti dva milijuna putnika.
Britanski Entain preuzima SuperSport za 920 milijuna eura
AKVIZICIJE
Britanski Entain preuzima SuperSport za 920 milijuna eura

ZAGREB - Pregovori o ulasku britanskog kladioničara Entaina u vlasničku strukturu hrvatskog SuperSporta su okončani te je dogovoreno da Entain kupuje 75 posto SuperSporta od investicijske grupe EMMA Capital, izvijestili su Entain i SuperSport.

Ukrajina zainteresovana za kapacitete Luke Bar
LUKE
Ukrajina zainteresovana za kapacitete Luke Bar
PODGORICA – Ministarstvo kapitalnih investicija Crne Gore dostavilo je Ambasadi Ukrajine u Podgorici informaciju o kapacitetima Luke Bar, a povodom njihove zainteresovanosti za sve vrste pretovara suvih tereta, tečnih tereta i kontejnera, odnosno za žitarice, naftne derivate i druge vrste robe u ovoj fazi, saopšteno je portalu podgoričkog Dana iz ovog resora.
Osniva se sve manje, a briše sve više tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Osniva se sve manje, a briše sve više tvrtki
ZAGREB - Fininfo.hr donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje druge polovice srpnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE