GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vinakoper otvorila vinoteku u Vijetnamu

Vinakoper otvorila vinoteku u Vijetnamu
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.02.2021 / 17:07
Autor: SEEbiz
KOPER - Krajem siječnja Vinakoper i njihov partner Lajka otvorili su prvu slovensku vinoteku u Vijetnamu u Ho Chi Minh Cityju. Uskoro slijedi otvaranje još jedne vinoteke u Hanoiju, objavila je prije nekoliko dana koperska tvrtka, u kojoj vide ogroman potencijal za slovenska vina na azijskom tržištu.

Vinakoper je već prisutan na azijskim tržištima u Kini, uključujući Hong Kong i Japan. Prema riječima njihovog direktora Boruta Fakina, iako su važan igrač na slovenskom tržištu, tek su kap u moru prilikom ulaska na azijska tržišta.

"Vlastita vinoteka ne samo da znači punu pažnju prema našim vinima, već nam omogućuje i precizniji kontakt s kupcem, testiranje očekivanja i uspjeh potencijalnih novih proizvoda i još mnogo toga. Vjerujem da azijsko tržište ima ogroman potencijal i da su ti prvi koraci samo početak uspješne poslovne priče ", rekao je Fakin.

U Vijetnamu su najzanimljivija pjenušava vina i crvene sorte, a najviše mogućnosti vide u Vinakoperu. Vijetnamska vinoteka neće prodavati samo vina, već će posjetitelji moći pohađati edukativne seminare, degustacije i vinske večeri.

Koperski vinar trenutno je prisutan u 23 zemlje svijeta. Kako su naveli, trenutno je najviše pažnje usmjereno na tržišta Kine, Vijetnama i SAD-a. Između ostalih europskih zemalja fokusirani su na susjednu Hrvatsku i Austriju, kao i na Estoniju, Poljsku i Švicarsku, gdje su već prisutni s prodajom vina.

Tagovi: Vinakoper, Vijetnam, slovenska vina, Borut Fakin
PROČITAJ I OVO
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
PAD
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ostvarila prihode od prodaje od 52 milijuna eura.
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
POTEZI
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
ZAGREB - Nakon što je ruski milijarder Denis Štengelov preuzeo Zvečevo, dogodile su se prve promjene na čelu kompanije.
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
AKVIZICIJE
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
BEOGRAD - Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udio (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši tako jedini vlasnik ovog vodećeg proizvođača mineralne vode i energetskih napitaka.
McKinsey na meti istrage zbog opioida
ISTRAGA
McKinsey na meti istrage zbog opioida
NEW YORK - McKinsey & Co je pod kaznenom istragom u Sjedinjenim Državama zbog navoda da je ta konzultantska tvrtka igrala ključnu ulogu u raspirivanju epidemije opioida, a savezni tužitelji upućuju na njezin rad savjetujući proizvođača OxyContina Purdue Pharma i druge proizvođače lijekova, troje ljudi upoznatih s tim pitanjem rekao je.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE