GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vivre ima novi vizualni identitet

Vivre ima novi vizualni identitet
IDENTITET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.09.2020 / 14:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Vivre, najveći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje i opremanje doma u središnjoj i istočnoj Europi, predstavlja novi vizualni identitet kao bitan dio strategije razvoja tvrtke.

Kako bi izgradio novi identitet koji će u nadolazećim godinama podupirati komunikaciju brenda Vivre na svih devet tržišta na kojima posluje, Vivreov tim je surađivao s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD).

Novi imidž se temelji na potpuno novom vizualnom izričaju, koji se sastoji od prilagodljivog logotipa i široke palete boja koji u kombinaciji pružaju dinamičan pristup za komunikaciju na svim mogućim platformama i razinama. Glavni cilj cijele vizualne nadogradnje je pružiti kupcima novo i drugačije iskustvo na svakoj točki interakcije. Iz tog razloga novi vizualni identitet podrazumijeva vizualnu i funkcionalnu nadogradnju svih Vivreovih platformi.

“Vivre neprestano radi na jačanju i nadogradnji svoje moderne vizije na online tržištu proizvoda za uređenje i opremanje doma. Nadogradnja našeg vizualnog identiteta logičan je slijed koju je cijeli naš tim prihvatio s velikim zanimanjem i otvorenošću. Drago mi je da nakon mjeseci napornog zajedničkog rada danas imamo snažniji i pročišćeniji vizualni identitet brenda. Od samih početaka našeg poslovanja obvezali smo se našim klijentima pružiti originalna iskustva kupovine, stoga vjerujemo da će i svi Vivreovi kupci prihvatiti ovu promjenu kao pozitivnu i dobrodošlu”, izjavila je Monica Cadogan, izvršna direktorica i suosnivačica Vivrea.

Mark Davies, regionalni direktor EBRD-a za Rumunjsku i Bugarsku, dodao je: “Novi vizualni identitet tvrtke Vivre razvijen je u sklopu dvogodišnje suradnje s međunarodnim savjetnikom kojeg je osigurao ERBD. Uvjereni smo da će novi imidž brenda pomoći tvrtki u ostvarenju ambicije da postane broj 1 online prodavač proizvoda za uređenje i opremanje doma.”

Vivre je, inače, jedna od 60 rumunjskih tvrtki koje svake godine imaju koristi od savjetodavnih usluga ERBD-a koje financira Europska Unija u okviru Obzora 2020, programa za istraživanje i inovacije. Čak 73 posto tih poduzeća povećava promet u prosjeku za 32 posto, a 60 posto njih zajedno sa širenjem povećava i produktivnost.

Tagovi: Vivre, vizualni identitet, Monica Cadogan, EBRD, Europska banka za obnovu i razvoj
PROČITAJ I OVO
Cjepivo protiv koronavirusa: Izrael će početi prva klinička ispitivanja 1. studenoga
NAJAVE
Cjepivo protiv koronavirusa: Izrael će početi prva klinička ispitivanja 1. studenoga
TEL AVIV - Izrael će 1. studenoga započeti svoja prva klinička ispitivanja cjepiva protiv novog koronavirusa, objavile su u nedjelju vlasti koje pokušavaju obuzdati drugi val zaraze.
Cosco uspostavio novu vezu između Grčke i Italije
TERET
Cosco uspostavio novu vezu između Grčke i Italije
PIREJ - Diamond Line u vlasništvu Cosco Shippinga službeno je lansirao Vado Ligure Express Service (VAX) s pirejskog kontejnerskog terminala (PCT).
Nova direktna zračna veza između Mađarske i Kine
LETOVI
Nova direktna zračna veza između Mađarske i Kine
BUDIMPEŠTA - Mađarska i Kina bit će povezani još jednom direktnom linijom, a radi se o vezi između Zhengzhoua i Budimpešte i to tri puta tjedno.
Damir Vanđelić ušao u proizvodnju maslinovog ulja i voća
NOVI ISKORAK
Damir Vanđelić ušao u proizvodnju maslinovog ulja i voća
ROVINJ - Uz cestu Rovinj – Bale, nasuprot sela Čubani, na osunčanoj padini prema moru predjela Valade, prostire se jedno od najvećih istarskih poljoprivrednih kompleksa.
Gucci slavi stoti rođendan
OBLJETNICE
Gucci slavi stoti rođendan
FIRENZE - Modna kompanija Gucci koju je prije gotovo jednog stoljeća osnovao talijanski biznismen i modni dizajner iz Firenze, jedna od najvećih na svijetu, slavi 100 godina postojanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE