GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vlada FBiH ne želi kupiti udjel Hrvatskog Telekoma u Hrvatskoj pošti Mostar

Vlada FBiH ne želi kupiti udjel Hrvatskog Telekoma u Hrvatskoj pošti Mostar
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.12.2018 / 18:13
Autor: SEEbiz
MOSTAR - Nakon što je prihvatila informaciju Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, Federalna vlada ga je zadužila da, u ime Vlade FBiH, pripremi pismo o nepostojanju interesa za kupovinu udjela Hrvatskog Telekoma d.d. Zagreb u Hrvatskoj pošti d.o.o. Mostar. 

Istodobno, Vlada Federavcije dala je suglanost Nadzornom odboru JP Autoceste FBiH d.o.o Mostar da za vršitelja dužnosti člana Uprave Društva, v.d. izvršni direktor za projektiranje i građenje imenuje Adema Zolja, do okončanja konkursne procedure, a najduže do 12 mjeseci. Dane su punomoći za zastupanje Vlade Federacije BiH na skupštinama JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar Jadranku Puljiću i JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo Jasmini Pašić. 

U Odbor za reviziju JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar, imenovani su Ismet Hajdar za predsjednika, Slobodan Vukoja i Nina Džidić za članove. Odbor je imenovan na period od četiri godine. 

Odobren je i Rebalans Plana poslovanja Javnog poduzeća Željeznice Federacije BiH d.o.o. Sarajevo za 2018. godinu. Prihvaćena je i informacija o parničnom postupku po tužbi JP Željeznice Federacije BH d.o.o. Sarajevo protiv JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo i dana saglasnost za sklapanje vansudske nagodbe tako da JP Ceste Federacije BiH podmire glavni dug i sudske troškove, a da se JP Željeznice Federacije BiH d.o.o. Sarajevo odrekne zakonskih zateznih kamata.

Tagovi: Vlada FBiH, Hrvatski Telekom, Hrvatska pošta Mostar
PROČITAJ I OVO
I Head zainteresiran za Alpinu
INTERES
I Head zainteresiran za Alpinu
LJUBLJANA - Osim begunjskog Elana, za kupnju slovenskog proizvođača obuće Alpina Žiri zainteresirana je i multinacionalna kompanija Head u vlasništvu Johana Eliascha, od prošle godine novog predsjednika Međunarodne skijaške federacije (FIS), piše ljubljanski Dnevnik.
Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku
ŠIRENJE
Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku
ZAGREB - Nakon pet godina poslovanja poznati beogradski gastro koncept Ferdinand knedle ušao je u drugu fazu razvoja koja podrazumijeva širenje na nova tržišta putem franšize.
Zaključena prodaja Optima Telekoma
FINALIZACIJA
Zaključena prodaja Optima Telekoma
ZAGREB -  HT holding (društvo u 100% vlasništvu HT-a) prenio 17,41% dionica Optime, a Zagrebačka banka 36,90% dionica Optime na Telemach Hrvatska d.o.o. koji time stječe ukupno 54,31% dionica Optime.
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
DOKAPITALIZACIJA
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
ZAGREB - Upisom povećanja temeljnog kapitala u sudski registar uspješno je završena dokapitalizacija Dalekovoda d.d..
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
NAKNADA
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
ZAGREB - Autobusni prijevoznici traže da im se se isplati trošak hladnog pogona u vrijednosti od barem 50 posto ugovorenog iznosa s državom, jer imaju velike troškove budući da su zbog zatvaranja škola ostali bez ugovorenog i očekivanog prihoda.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE