GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vodavoda donirala gotovo 10 miliona dinara za borbu protiv koronavirusa u Srbiji

Vodavoda donirala gotovo 10 miliona dinara za borbu protiv koronavirusa u Srbiji
DONACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.12.2020 / 18:48
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Od početka pandemije kovid-19 do danas, VODAVODA je donirala novčana sredstva i robu u iznosu od gotovo 10 miliona dinara, kako bi podržala zdravstvene institucije i organizacije širom Srbije u borbi protiv koronavirusa.

Deo robe i sredstava preusmeren je zdravstvenim institucijama širom zemlje, a prevashodno kovid bolnicama i privremenim smeštajima za obolele od ovog virusa – Beogradskom sajmu, kovid bolnici u beogradskom naselju Batajnica, Štark areni, Kliničko bolničkim centrima Srbije, Dragiša Mišović, Bežanijska kosa i Niš, zatim Onkološkoj klinici u Beogradu, Zemunskoj bolnici, kao i kovid centrima i bolnicama u Mladenovcu, Nišu i Kruševcu.

„Pandemija koronavirusa je zdravstvena, ali i socijalna i ekonomska kriza bez presedana. Svedoci smo razornih posledica koje ostavlja na ekonomije i zdravstvene sisteme širom sveta, a naša zemlja nažalost nije izuzetak. Sa prisutnošću na gotovo 20 svetskih tržišta VODAVODA je brend internacionalne snage, ali domaćeg porekla. Mi znamo da svoj uspeh dugujemo najpre zajednici u kojoj poslujemo i zato od početka pandemije do danas neprekidno izdvajamo robu i novčana sredstva sa ciljem da je podržimo u borbi protiv kovida-19 i posledica ovog virusa“, ističe Vojin Đorđević, osnivač i kreator brendova VODAVODA i Gorki list.

Osim zdravstvenim institucijama VODAVODA je podršku pružila i različitim neprofitnim i nevladinim organizacijama i njihovim ljudima na terenu.

„Posledice ove, ali i svake druge krize najteže pogađaju izopštene kategorije stanovništva koje se inače nalaze na margini našeg društva. VODAVODA se od osnivanja do danas zalaže za inkluziju i nastoji da da svoj doprinos u građenju društva jednakih prilika za sve. Zbog toga je za nas bilo veoma važno da podržimo i one organizacije koje mogu da dosegnu do naših najugroženijih sugrađana i pruže im neophodnu pomoć“, navodi Đorđević.

On je dodao da moto i krovni slogan Lepota u harmoniji sa prirodom, sve zaposlene u VODAVODI poput putokaza usmerava da pored neospornog kvaliteta isporučuju i lepotu – da je kreiraju, otkrivaju i ističu u svemu što rade.

„Mi smo oduvek pronalazili lepotu u davanju, a tokom aktuelne pandemije pronašli smo je i u solidarnosti, humanosti i zajedništvu. Zbog toga ćemo nastaviti da podržavamo zajednicu i društveno odgovorno poslujemo, jer to jeste jedan od naših strateških ciljeva“, zaključuje Đorđević .

Tagovi: Vodavoda, Vojin Đorđević, Gorki list, koronavirus u Srbiji
PROČITAJ I OVO
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE