GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vrhunski spa tretmani u prekrasnoj uvali Čikat

Vrhunski spa tretmani u prekrasnoj uvali Čikat
SPA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.10.2023 / 07:41
Autor: SEEbiz
Kako biste ostvarili poslovni uspjeh, od vas se, osim kvalitetne poslovne ideje, traži neumoljiva količina odlučnosti i upornosti.

Od posla se možda ne može i ne smije pobjeći, ali ga svakako treba racionalno dozirati kako bismo ostvarili maksimalno dobre rezultate.

Današnji dinamičan poslovni svijet zahtijeva veliku posvećenost i rad, a u tim situacijama potrebno se znati riješiti stresa koji neprekidno raste i ne pokazuje nikakav znak usporavanja. S druge strane, uzmemo li malo vremena za sebe, to može biti blagotvorno kako za vaše zdravlje, tako i za vaš posao, jer dobre se poslovne ideje rađaju upravo u takvom, opuštajućem okruženju.
Već je dokazano da spa tretmani ostavljaju odlične rezultate na naše tijelo i to kako se osjećamo. Organizirajte si vrijeme i odaberite sjajan spa tretman kako biste zaboravili na sve probleme i stresove koji se oko vas događaju. Vaše tijelo i um će doživjeti regeneraciju i bolje ćete se osjećati.

SPA centri nastali su iz nekoliko tradicija. Osnovni SPA programi razvijeni su u toplicama. Prema nekim izvorima, SPA je kratica latinskog izraza Salus per aquam (vodom do zdravlja), a drugi tvrde da je sve počelo u SPA toplicama u Belgiji.

Današnji SPA centri redovito uključuju unutarnje i vanjske bazene s različitim aqua programima (plići, dublji, s različitim vrstama vodenih masaža, slapovima, rainforest kišom, aqua toboganima, kanalima s vodenom strujom, bazenima sa ili bez valova), s različitom temperaturom i kvalitetom vode (mineralna svojstva određena specifičnošću izvora). Zahvaljujući modernoj tehnologiji unaprijeđen je dizajn mini bazena i većih kada s aqua programima.

Za vrhunske wellness užitke tu je boutique hotel Alhambra na Lošinju. Ovaj luksuzni hotel s pet zvjezdica brenda Lošinj Hotels & Vilas, smješten je u uvali Čikat, a pripada prestižnom lancu Small Luxury Hotels of the World i Virtuoso

.


Cube Spa Alhambra proteže se na 660 m2 i smješten je u mediteranskoj oazi uvale Čikat i u svojim tretmanima koristi samo najkvalitetnije proizvode iz cijelog svijeta u kombinaciji s visokokvalitetnim eteričnim uljima s otoka Lošinja.

Spa zona obuhvaća sadržaje kao što su Spa Suite s ljekovitom parnom kupelji, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, prostoriju za pedikuru i manikuru, finsku saunu, mediteransku kupelj luksuznu mokru zonu i brojne druge opuštajuće sadržaje.


U spa ponudi su i tri signature programa; Herbs de Lošinj – četiri dragocjene biljke, inspiriran prirodom Lošinja, Blindfolded Concerto, tretman uz opuštajuće note Bečke filharmonije inspiriran bogatom povijesti i Kurhaus Inhalation Bar, oživljeni stari ritual liječenja u obliku nježne maglice za inhalaciju.
I za kraj, ali ne i najmanje važno jest - tradicija. Jer, Hotel Alhambra i pripadajuća vila Augusta poviješću i secesijskom arhitekturom pružaju odmor gostima već više od stotinu godina...

Tagovi: Alhambra, spa, Čikat, Lošinj
PROČITAJ I OVO
Minimalne plaće u ugostiteljstvu rastu prosječno 17%
KOLEKTIVNI UGOVOR
Minimalne plaće u ugostiteljstvu rastu prosječno 17%
ZAGREB - Od 1. svibnja 2024. godine povećanje minimalnih osnovnih plaća od prosječno 17 % za temeljna ugostiteljska zanimanja, koje su ugovorili socijalni partneri u turizmu, proširuje se na sve poslodavce i radnike u RH u djelatnostima pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane.
Novo Nordisk nadmašio očekivanja na krilima prodaje popularnog lijeka za mršavljenje
BOLJE OD OČEKIVANJA
Novo Nordisk nadmašio očekivanja na krilima prodaje popularnog lijeka za mršavljenje
KOPENHAGEN - Danski farmaceutski div Novo Nordisk, koji je prošle godine postao najvrednija tvrtka u Europi zahvaljujući velikom uspjehu svojih lijekova za mršavljenje, u četvrtak je nadmašio procjene dobiti za prvo tromjesečje.
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
IN MEMORIAM
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
LJUBLJANA - Preminuo je poduzetnik Miran Goslar, objavila je Općina Ljubljana (Mol), čiji je on bio počasni građanin. Između ostalog, bio je generalni direktor Mercatora, a nadgledao je i privatizaciju ove tvrtke.
Carrefour dolazi u Srbiju
TRGOVINA
Carrefour dolazi u Srbiju
PARIZ - Jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u svetu francuski Carrefour dolazi u Srbiju.
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
DOBRE BROJKE
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
NEW YORK - Američki pružatelj usluga plaćanja kreditnim i debitnim karticama Mastercard u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario 6,35 milijardi dolara (5,92 milijarde eura) prihoda, što je za desetinu više nego u istom razdoblju prošle godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE