GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Windrose prekida promet prema obali, uskoro kreće linija prema Zagrebu

Windrose prekida promet prema obali, uskoro kreće linija prema Zagrebu
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.09.2020 / 09:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ukrajinska aviokompanija Windrose Airlines do kraja rujna završiti će s prometovanjem na svojim sezonskim linijama iz Kijeva prema Puli, Splitu i Dubrovniku. Teku posljednje pripreme za uvođenje linije prema Zagrebu.

Windrose već godinama prometuje na linijama iz Kijeva prema Puli i Splitu, no ove je godine kompanija odlučila značajno povećati svoju prisutnost u hrvatskim zračnim lukama. Naime, ove ljetne sezone uvedena je i linija Kijev - Dubrovnik, pa je Windrose prometovao prema čak tri jadranske zračne luke ovog ljeta.

Kompanija će do kraja rujna obustaviti promet na linijama prema Puli, Splitu i Dubrovniku, nešto ranije nego što je to bilo uobičajeno prethodnih godina, no potpuno razumljivo s obzirom na trenutno stanje vezano uz globalnu pandemiju, piše Croatian Aviation.

Zrakoplov A321 ove kompanije još će ove subote (sutra, 19. rujna) sletjeli u Zračnu luku Pula, nakon čega će ova linija završiti s prometovanjem za ovu godinu. U špici sezone kompanija je na ovoj liniji prometovala tri puta tjedno.

Linija Kijev - Split biti će u prometu do samog kraja rujna, pa su letovi najavljeni za posljednji vikend ovog mjeseca, 26. i 27. rujna.

Nova linija koju je Windrose uveo ove godine, Kijev - Dubrovnik, trenutno je u prometu jednom tjedno, nedjeljom, a posljednji let na ovoj liniji najavljen je za 27. rujna.

I dok će promet prema obali završiti s prometovanjem ovog mjeseca, kompanija intenzivno radi na uvođenju još jedne nove linije prema Hrvatskoj. Kako smo ranije najavili, zrakoplovi ove kompanije redovno će prometovati između Kijeva i Zagreba od 04. listopada ove godine, dva puta tjedno, svake srijede i nedjelje. Glavni gradovi Ukrajine i Hrvatske do sada nikada nisu bili povezani direktnom linijom.

Windrose Airlines će na ovoj liniji koristiti zrakoplov kapaciteta 48 sjedala, a s obzirom na to da se radi o potpuno novoj liniji koja se uvodi pred sami početak zimskog reda letenja, kapacitet je više nego dostatan.

Tagovi: Windrose Airlines, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Zagreb, Kijev, Ukrajina
PROČITAJ I OVO
Radnicima Luke Zadar povećane plaće
ANEKS
Radnicima Luke Zadar povećane plaće
ZADAR - Potpisivanjem aneksa kolektivnog ugovora u petak je postignut dogovor između Sindikata prometa i veza Hrvatske i Uprave Luke Zadar d.d., kojim su plaće radnika Luke povećane za 150 eura i dodatnih 50 eura od rujna.
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
POTEZI
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
PODGORICA - Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj opštini, gdje bi otvorila logistički centar, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Mihailo Asanović.
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE