GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Wizz Air će svojim putnicima ponuditi osiguranje za koronu

Wizz Air će svojim putnicima ponuditi osiguranje za koronu
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.01.2021 / 16:49
Autor: SEEbiz
BUDIMPEŠTA - Wizz Air je najavio da će u okviru putnog putovanja svojim putnicima ponuditi pokriće za Covid-19, dostupno na site-u Wizzair.com, a kroz partnerstvo sa osiguravajućim društvom Chubb.

Wizz Airovi putnici mogu kupiti putno osiguranje koje sada pokriva otkazivanja i troškove liječenja vezana za Covid-19 pri putovanju u inozemstvo. Na primjer, ako se zarazite Covidom-19 na putovanju u inozemstvu i napravite dodatne troškove zbog produženog boravka ili medicinskih troškova liječenja tijekom bolesti, Wizz Air putno osiguranje će to pokriti (uz važeći maksimalni iznos). Ili ste možda morali da otkažete putovanje jer ste se zarazili Covidom-19 prije polaska? Wizz Air putno osiguranje je tu da vas zaštiti. 

Wizz Airovo putno osiguranje također pokriva izgubljenu, ukradenu ili oštećenu prtljagu, kao i propušten polazak, uz primjenu važećih pravila, uvjeta i izuzetaka.

Pored putnog osiguranja, Wizz Air nudi pojedinačno pokriće za otkazivanje u određenim zemljama. I pokriće za otkazivanje i putno osiguranje se mogu kupiti ili tijekom procesa kupovine avionskih karata na Wizz Airovom site-u ili putem aplikacije – vrijede za karte u jednom smjeru i za povratne karte. Sva pravila i uvjeti se mogu naći ovdje.

„Mi u WIZZ-u smo posvećeni optimizaciji iskustva putovanja, bilo da je u pitanju proces kupovine karata, usluga tijekom leta ili dodatna ponuda koja putovanje čini udobnijim i jednostavnijim. Zahvaljujući našem proširenom paketu putnog osiguranja, putnici mogu biti sigurni da su pripremljeni i pokriveni u slučaju da Covid-19 poremeti njihovo putovanje”, izjavio je Andras Rado, viši menadžer za korporativne komunikacije.

Tagovi: Wizz Air, Chubb, Andras Rado, putno osiguranje
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE