GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Wizz Air najavio novu bazu i šrenje poslovanja na Aerodromu Doncaster Sheffield

Wizz Air najavio novu bazu i šrenje poslovanja na Aerodromu Doncaster Sheffield
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2020 / 17:51
Autor: SEEbiz
BUDIMPEŠTA - Wizz Air je danas najavio novu bazu na Aerodromu Doncaster Sheffield, drugu po redu poslije London Lutona za Wizz Air UK, avio-prijevoznika u okviru ove grupacije koji je registriran sa sjedištem u UK.

U tu svrhu će jedan avion tipa Airbus A320 biti dodijeljen aerodromu u Yorkshireu, a pored postojećih deset linija s Doncaster Sheffielda pokreće se i sedam novih.

Prvi let Wizz Aira s Aerodroma Doncaster Sheffield je obavljen prije više od četrnaest godina i od tada je WIZZ prerastao u najvećeg prijevoznika na ovom aerodromu, s preko milijun putnika koji svake godine lete na ultra-niskotarifnim linijima ove avio-kompanije u centralnoj i istočnoj Europi. Zahvaljući otvaranju nove baze na Aerodromu Doncaster Sheffield, Wizz Air će ostvariti vezu sa novim destinacijama, uključujući Alicante i Malaga u Španjolskoj, Larnaca na Cipru, Faro u Portugalu, Lublin u Poljskoj, Kosice u Slovačkoj i Suceava u Rumunjskoj. Karte se već mogu kupiti na site-u wizzair.com ili WIZZ mobilnoj aplikaciji po početnoj cijeni od samo 17,99 funti**.

Otvaranjem nove baze Wizz Aira UK na Doncaster Sheffield Wizz Air će proširiti godišnji kapacitet Aerodroma Doncaster Sheffield za 150.000 mjesta, čime će domaćim putnicima ponuditi još pristupačnije i privlačnije mogućnosti putovanja, ali će i doprinjeti razvoju lokalne ekonomije otvaranjem novih radnih mesta, točnije više od 36 direktnih i preko 110 inderektnih radnih mjesta u Doncasteru.

Uz ovaj novi, Wizz Air sada ima 11 aviona koji su stalno bazirani u UK, a pokretanje novih linija sa Doncaster Sheffielda znači da WIZZ ima blizu 1,8 milijuna slobodnih mjesta na raspolaganju na 107 linija iz UK do kraja 2020. godine. Otvaranje ove nove baze je uslijedilo nakon Wizz Airove nedavne najave novih baza u Bacău, Dortmundu, Lviv, Larnaca, Milan-Malpensa, Tirani, Saint Petersburg i pokretanja preko 200 novih linija od travnja 2020. godine.

Ovo proširenje poslovanja dolazi sa novom erom putovanja pod posebnim sanitarnim uvjetima u koju Wizz Air uvodi ovaj sektor izjavivši ,da letenju’ i primjenjujući stroge zdravstvene i higijenske mjere u cilju zaštite putnika i posade. Pored toga što HEPA filteri u svim Wizz Air avionima već eliminiraju 99,7% virusa i bakterija iz zraka, Wizz Airovi novi protokoli podržavaju mjere fizičke distance, osiguravajući ultra-čisto okruženje tijekom leta i smanjuju svu nepotrebnu interakciju i fizički kontakt između ljudi, tako da putnici WIZZ-a mogu biti sigurni da sigurno putuju do svoje destinacije.

Tagovi: Wizz Air, Aerodrom Doncaster Sheffield
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE