GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Započeo Accelerate program - novi ciklus DRIVE Beyond Excellence programa Fortenova grupe

Započeo Accelerate program - novi ciklus DRIVE Beyond Excellence programa Fortenova grupe
ZNANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.06.2021 / 23:02
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Fortenova grupa je započela s provedbom Accelerate programa - drugog grupnog programa u DRIVE Beyond Excellence projektu razvijenom za dugoročno unaprjeđivanje znanja i vještina zaposlenika Fortenova grupe.

Nakon što je s edukacijom krenula prva generacija polaznika Navigate programa, u Accelerate program ulazi novih 98 zaposlenica i zaposlenika kod kojih je prepoznat potencijal za razvoj i karijerni napredak kroz preuzimanje odgovornijih menadžerskih pozicija u Fortenova grupi i operativnim kompanijama.

Njihova edukacija je usmjerena na stjecanje cijelog niza novih znanja i kompetencija u različitim područjima poslovanja, a program je razvijen s grupacijom Selectio, vodećom hrvatskom kompanijom za savjetovanje u ljudskim resursima.

Polaznici će kroz osam modula dobiti uvid u znanja iz područja financija, lanaca opskrbe, prodaje, izgradnje odnosa s kupcima ili upravljanja opsežnijim projektima, s posebnim naglaskom na jačanje vještina vođenja timova, prepoznavanje specifičnih obilježja članova tima te poticanje njihove kreativnosti, agilnosti i sklonosti prema razmišljanju izvan okvira.

Cilj je edukacije ojačavanje menadžerskih vještina polaznika, ali i prijenos stečenih znanja, čime će se osnažiti i ukupna razina kompetencija i učinkovitosti zaposlenika i doprinijeti atmosferi zajedništva, suradnje i dijeljenja koje Fortenova grupa njeguje u svojim radnim sredinama.

„Podrška razvoju profesionalnih kompetencija naših zaposlenika naš je zajednički interes. Osim što na taj način jačamo osobni potencijal zaposlenika i dodatno ih motiviramo u svladavanju novih poslovnih izazova, time ujedno i značajno doprinosimo uspješnijem ukupnom poslovanju Fortenova grupe, što je posebno važno u okruženju koje traži neprestanu prilagodbu i upravljanje promjenama“ – rekao je Fabris Peruško, član Upravnog odbora i glavni izvršni direktor Fortenova grupe povodom pokretanja programa Accelerate, dok je Aleksandar Zemunić, direktor tvrtke Selectio naglasio kako im je zadovoljstvo biti partner Fortenova grupi u provedbi ovog opsežnog i ambicioznog razvojnog programa.

„Vjerujemo da će uz ekspertizu naših konzultanta i edukatora zaposlenici Fortenova grupe lakše realizirati svoje potencijale i drago nam je što im imamo priliku biti podrška na tome putu” – rekao je tom prilikom.

„Naš je cilj da grupnim programima razvoja vještina naših zaposlenika u okviru DRIVE Beyond Excellence projekta u prvoj godini bude obuhvaćeno oko 220 zaposlenika Fortenova grupe i operativnih kompanija i vrlo smo zadovoljni što su u okviru tog projekta prve dvije generacije zaposlenih već započele s edukacijom. Vjerujemo da je osiguravanje uvjeta za osobni i profesionalni rast i razvoj, najjača poluga za osnaživanje ukupnih ljudskih potencijala u Grupi i najbolji odgovor na sve poslovne izazove“ – rekla je Gordana Fabris, direktorica Ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Tagovi: Accelerate program, Gordana Fabris, Fortenova grupa, DRIVE Beyond Excellence projekt, Selectio
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE