GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaposlenicima Plave Lagune isplaćene božićnice

Zaposlenicima Plave Lagune isplaćene božićnice
BOŽIĆNICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.12.2020 / 08:50
Autor: SEEbiz
POREČ - Plava Laguna isplatila je božićnice svojim zaposlenicima, kao i dar djetetu do 15. godine života.

Pravo na božićnicu ostvarili su u proporcionalnom iznosu do 1.300 kuna svi radnici koji su radili najmanje dva mjeseca u godini, a pravo na dar djetetu u visini od 600 kuna ostvarili su svi oni radnici koji su u radnom odnosu 15. prosinca.

„Izazovi prouzročeni pandemijom neminovno su zahtijevali prilagodbu i brzu reakciju u svim segmentima poslovanja s ciljem zadržavanja snažne financijske i operativne stabilnosti, zadržavanja stabilnosti radnog okruženja te, najvažnije, očuvanja radnih mjesta .
Plava Laguna uvijek teži biti odgovoran i korektan poslodavac, unatoč teškoćama s kojima smo se suočili ove godine. Upravo iz tog razloga osigurali smo božićnice i darove za djecu naših zaposlenika. I u ovim izazovnim okolnostima prioritet su nam, i uvijek će biti, naši radnici.

Također, želeći nagraditi zaposlenike koji su iznijeli najveći teret u realizaciji ove specifične godine, isplatili smo neoporezivu stimulaciju za ljetni rad do 3.000 kuna proporcionalno ostvarenim satima rada tijekom sezone“, ističu u Plavoj Laguni napominjući i da će nagraditi svoje jubilarce koji su u Plavoj Laguni proveli od 10 pa sve do dugih 45 godina s iznosima od 1.500 do 5.000 kuna.

„Ovim putem želim se od srca zahvaliti svim radnicima Plave Lagune na njihovim naporima i marljivom radu u realizaciji ove neizmjerno teške i izazovne godine. Hvala svima koji su stajali na usluzi gostima u ovim specifičnim vremenima. Vjerujem da smo i u ovoj, iznimno teškoj, poslovnoj godini bili pouzdan i vjerodostojan partner ostalim dionicima, našim poslovnim partnerima i članovima lokalne zajednice i da smo pokazali odgovornost u odnosu na preuzete obveze i međusobno uvažavanje. Ovim putem svima se iskreno zahvaljujem na uspješnoj suradnji tijekom ove godine. Sve mjere koje poduzimamo činimo u skladu s našim vrijednostima koje su iste već više od šest desetljeća – stabilnost, poštovanje, odgovornost te otvorenost i transparentnost prema svim dionicima. Naš glavni cilj je zadržati našu snažnu financijsku i operativnu stabilnost, nastaviti rasti i osigurati najbolje moguće radno okruženje za sve naše zaposlenike. Očuvanje radnih mjesta danas je upravo ono za čime bi trebala težiti svaka kompanija.

Uvjereni smo da ćemo zajedno prevladati ova izazovna vremena i spremno ući u novu sezonu. Naša financijska stabilnost omogućava nam da se, prije svega, dobro pripremimo za sezonu, da zadržimo kvalitetu, ali i da uložimo u novine i poboljšanje kvalitete proizvoda za naše goste“, poručio je predsjednik Uprave Dragan Pujas.

Tagovi: Plava Laguna, božićnice, hrvatski turizam, Dragan Pujas
PROČITAJ I OVO
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
GlaxoSmithKline tuži Pfizer i BioNTech za krađu mRNK tehnologije
TUŽBA
GlaxoSmithKline tuži Pfizer i BioNTech za krađu mRNK tehnologije
LONDON - Britanska farmacetska tvrtka GlaxoSmithKline (GSK) podnijela je u četvrtak saveznom sudu u Delawareu tužbu protiv američkog Pfizera i njemačkog BioNTecha, tvrdeći da su u cjepivima protiv covida 19 prekršili njezine patente na tehnologiju glasničke RNK (mRNA)
Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
HOTELI
Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
RIJEKA - Jadran hoteli Rijeka potpisali su ugovor s Marriott Internationalom za otvaranje prvog Tribute Portfolio hotela u Rijeci, obilježavajući značajnu prekretnicu u hotelijerstvu u ovom dijelu zemlje.
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
POSLOVI
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
ZAGREB – Dalekovod, vodeća domaća kompanija za projektiranje, proizvodnju i izgradnju energetske infrastrukture, uz nove poslove u Norveškoj, Švedskoj i Njemačkoj, nastavlja jačati svoju poziciju i u regiji.
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ODLUKE
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ROVINJ - Nadzorni odbor Adris grupe, na sjednici održanoj danas u Rovinju, razmatrao je i utvrdio revidirana konsolidirana i nekonsolidirana godišnja financijska izvješća za 2023. godinu, te usvojio prijedloge odluka koje Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE