GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HPB kredit - Nove kamate za ostvarenje životnih planova

HPB kredit - Nove kamate za ostvarenje životnih planova
KREDITI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2024 / 08:29
Autor: SEEbiz
Hrvatska poštanska banka je svoju kreditnu ponudu obogatila gotovinskim nenamjenskim kreditom s kamatnom stopom od 4,95 %, (EKS 5,96 %), fiksno za cijelo razdoblje otplate, uz policu osiguranja otplate.

Banka je s iznimno povoljnom kamatom odgovorila na najvažnije pitanje za svaku odluku o kreditu te je „gotovince“ s novim uvjetima ponudila na rok do 10 godina i u maksimalnom iznosu do 40.000 eura.

Gotovinski nenamjenski kredit HPB-a, osmišljen je kao rješenje u različitim životnim situacijama. Tako je ova vrsta kredita prikladna za kupnju automobila, financiranje obrazovanja, putovanja ili uređenje stana te za osiguranje gotovine, kao i za druge potrebe koje mogu biti planirane, iznenadne ili neočekivane.

Dinamičan život u suvremenim uvjetima, donosi iznenađenja te promjenu želja i planova, a za njihovo ostvarenje je važno imati pouzdanu banku koja poznaje i razumije potrebe onih zbog kojih posluje i kojima se spremna prilagoditi i ponuditi više.

Svojom misijom „Stvaramo uvjete za bolji život u Hrvatskoj“, HPB je predana klijentima i kreiranju ponude s dodatnim benefitima za ostvarenje njihova kvalitetnijeg i ugodnijeg života te lakšeg upravljanja osobnim financijama s usmjerenošću na podršku različitim generacijama.

Uz visinu kamatnih stopa, kod kredita je od velike važnosti brzina pripreme i realizacije za koju se brinu predani bankari HPB-a, uvijek na raspolaganju klijentima sa svim potrebnim informacijama.

Gotovinski nenamjenski kredit se može ugovoriti u poslovnoj mreži Banke u njezinih 67 centara ili zatražiti online, preko internetske stranice www.hpb.hr na kojoj su objavljeni svi uvjeti i dostupne su informacije o potrebnoj dokumentaciji.


*Primjer: Kredit 15.000 EUR, rok 10 godina, mjesečni anuitet 158,73 EUR
Za kredit od 15.000 EUR uz fiksnu kamatnu stopu od 4,95 % godišnje, efektivna kamatna stopa iznosi 5,96 %, za rok otplate od 10 godina u anuitetima, jednokratan trošak police osiguranja otplate kredita u iznosu od 3,90 % (585,00 EUR) te pretpostavku isplate kredita 1. 1. i plaćanja interkalarne kamate 1. 2. (61,88 EUR). Visina EKS-a može biti različita od navedene, ovisno o iznosu i datumu iskorištenja kredita. Mjesečni anuitet iznosi 158,73 EUR, kamata za razdoblje otplate kredita 4.047,82 EUR, a ukupan iznos koji klijent treba platiti je 19.694,70 EUR.

Tagovi: HPB, Krediti
PROČITAJ I OVO
Banco Sabadell odbacio ponudu BBVA
EPILOG
Banco Sabadell odbacio ponudu BBVA
MADRID - Upravni odbor Banco Sabadell zauzeo je čvrst stav protiv predloženog spajanja s BBVA, navodeći podcijenjenost i volatilnost tržišta.
Raiffeisen Bank International: Prihodi u prvom kvartalu potonuli zbog slabih rezultata u Rusiji
POTONUĆE
Raiffeisen Bank International: Prihodi u prvom kvartalu potonuli zbog slabih rezultata u Rusiji
BEČ - Austrijska bankarska grupa Raiffeisen Bank International (RBI) izvijestila je da je prvo tromjesečje zaključila sa znatno nižim prihodom, uz oštar pad u segmentu naknada i provizija pod utjecajem slabih rezultata u Rusiji.
Dionice NLB-a na meti kupaca, strelovito rastu
SNAŽAN RAST
Dionice NLB-a na meti kupaca, strelovito rastu
LJUBLJANA - Dionice NLB-a ove su godine zabilježile rast od gotovo 30 posto, a u prošloj čak gotovo 45 posto, ako ne računamo isplate dividendi.
Crna Gora: Najveći štediša u banci drži skoro 60 miliona eura
DEPOZITI
Crna Gora: Najveći štediša u banci drži skoro 60 miliona eura
PODGORICA - Najveći depozit u crnogorskim bankama iznosi skoro 60 miliona eura, a taj novac nalazi se na računu pravnog lica - nerezidenta, rečeno je Televiziji Crne Gore iz Centralne banke.
Intesa sa znatno većim prihodom u prvom tromjesečju
SJAJNE BROJKE
Intesa sa znatno većim prihodom u prvom tromjesečju
MILANO - Talijanska banka Intesa Sanpaolo izvijestila je u petak o znatnom većem prihodu i dobiti u prvom tromjesečju, uz skok kamata u okruženju podignutih troškova zaduživanja u eurozoni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE