GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Carbuyer: Kia Sorento je automobil godine

Carbuyer: Kia Sorento je automobil godine
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.12.2020 / 20:07
Autor: SEEbiz / Klix.ba
LONDON - Novi Kia Sorento je u Carbuyerovom jubilarnom desetom izboru za najbolje automobile 2021. godine osvojio dvije nagrade i to za "najbolje veliko obiteljsko vozilo" i najprestižniju nagradu za "Auto godine".

Kijin luksuzni SUV je tako nastavio uspješnu tradiciju modela e-Niro, Picanto i cee’d, koji su u prošlosti osvajali Carbuyerova priznanja.

Automobilski portal Carbuyer, koji na svom YouTube kanalu ima više od pola milijuna pretplatnika, podijelio je nagrade u 19 kategorija među kojima je glavnu nagradu za auto godine osvojio Kia Sorento četvrte generacije.

Paul Philpott, predsjednik i izvršni direktor britanske podružnice Kia Motors, rekao je: “Za Sorenta je ova nagrada izuzetno dostignuće i to je jedna od onih nagrada koja naše uposlenike i zastupnike čini ponosnim i predstavlja dodatnu motivaciju. Ovaj auto najbolje dočarava kako daleko smo kao brend stigli od ulaska na britansko tržište prije skoro 30 godina, jer pružamo vrhunski kvalitet, ekonimične i privlačne automobile, koji imaju sve veću bazu kupaca. Sorento je ovu nagradu potpuno zaslužio.”

Richard Ingram, urednik sajta Carbuyer.co.uk, komentirao je: “Nagradu za najbolje veliko porodično vozilo i glavnu nagradu za auto 2021. godine osvojio je model za kojeg smatramo kako je svestrano savršen.

"Kia Sorento je svestrani sportski terenac koji diše za vrat premium konkurentima, jer u istoj mjeri nudi luksuzni ambijent i prostranost. Konkurencija je u ovoj klasi žestoka, ali se nijedan konkurent s tako raznolikim talentima ne može približiti fantastičnom Sorentu. Čestitke Kiji na itekako zasluženoj pobjedi.”

Novi Sorento negdje već u prodaji, kod nas na proljeće – stiže i kao plug-in hibrid

Sorento je prvi put rasploživ i s hibridnom snagom. Na nekim evropskim tržištima već su u prodaji hibridno-benzinska izvedba i dizelska izvedba – s najdužom evropskom garancijom – Kijinom tvorničkom 7-godišnjom garancijom za cijelo vozilo (do 150.000 kilometara, prve tri godine bez ograničenja prijeđenih kilometara).

Tagovi: Carbuyer, Kia Sorento, Kia Motors
PROČITAJ I OVO
Požar u Rimčevom kampusu, zapalile se baterije
PROBLEMI
Požar u Rimčevom kampusu, zapalile se baterije
ZAGREB - Na području Rimčeva kampusa u Kerestincu jučer popodne izbio je požar.
Volkswagen očekuje probleme na kineskom tržištu
PROBLEMI
Volkswagen očekuje probleme na kineskom tržištu
FRANKFURT - Njemački automobilski div Volkswagen (VW) očekuje da će sljedeće dvije godine na visoko konkurentnom kineskom tržištu automobila biti teške.
Xiaomi prodaje više električnih vozila nego što se očekivalo
BOLJE OD OČEKIVANJA
Xiaomi prodaje više električnih vozila nego što se očekivalo
PEKING — Kineski proizvođač pametnih telefona Xiaomi prodaje svoje nove električno vozilo bolje od očekivanog, što ga dovodi bliže rentabilnosti unatoč nižim cijenama od Tesle Model 3.
Dionice Tesle uzletjele 13 posto nakon što je Musk najavio početak proizvodnje jeftinijeg automobila
UZLET
Dionice Tesle uzletjele 13 posto nakon što je Musk najavio početak proizvodnje jeftinijeg automobila
NEW YORK - Tesla je u utorak izvijestila o padu prihoda od 9% u prvom tromjesečju, najvećem padu od 2012. godine, što je iznevjerilo procjene analitičara, dok se tvrtka za električna vozila suočava s posljedicama stalnih rezova cijena.
Volvo Cars povećao prodaju i operativnu dobit u prvom kvartalu
RAST
Volvo Cars povećao prodaju i operativnu dobit u prvom kvartalu
STOCKHOLM - Švedski proizvođač automobila Volvo Cars u srijedu je izvijestio o porastu osnovne operativne dobiti u prvom tromjesečju potaknutom snažnom prodajom na malo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE