GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HPB kredit - Nove kamate za ostvarenje životnih planova

HPB kredit - Nove kamate za ostvarenje životnih planova
KREDITI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2024 / 08:29
Autor: SEEbiz
Hrvatska poštanska banka je svoju kreditnu ponudu obogatila gotovinskim nenamjenskim kreditom s kamatnom stopom od 4,95 %, (EKS 5,96 %), fiksno za cijelo razdoblje otplate, uz policu osiguranja otplate.

Banka je s iznimno povoljnom kamatom odgovorila na najvažnije pitanje za svaku odluku o kreditu te je „gotovince“ s novim uvjetima ponudila na rok do 10 godina i u maksimalnom iznosu do 40.000 eura.

Gotovinski nenamjenski kredit HPB-a, osmišljen je kao rješenje u različitim životnim situacijama. Tako je ova vrsta kredita prikladna za kupnju automobila, financiranje obrazovanja, putovanja ili uređenje stana te za osiguranje gotovine, kao i za druge potrebe koje mogu biti planirane, iznenadne ili neočekivane.

Dinamičan život u suvremenim uvjetima, donosi iznenađenja te promjenu želja i planova, a za njihovo ostvarenje je važno imati pouzdanu banku koja poznaje i razumije potrebe onih zbog kojih posluje i kojima se spremna prilagoditi i ponuditi više.

Svojom misijom „Stvaramo uvjete za bolji život u Hrvatskoj“, HPB je predana klijentima i kreiranju ponude s dodatnim benefitima za ostvarenje njihova kvalitetnijeg i ugodnijeg života te lakšeg upravljanja osobnim financijama s usmjerenošću na podršku različitim generacijama.

Uz visinu kamatnih stopa, kod kredita je od velike važnosti brzina pripreme i realizacije za koju se brinu predani bankari HPB-a, uvijek na raspolaganju klijentima sa svim potrebnim informacijama.

Gotovinski nenamjenski kredit se može ugovoriti u poslovnoj mreži Banke u njezinih 67 centara ili zatražiti online, preko internetske stranice www.hpb.hr na kojoj su objavljeni svi uvjeti i dostupne su informacije o potrebnoj dokumentaciji.


*Primjer: Kredit 15.000 EUR, rok 10 godina, mjesečni anuitet 158,73 EUR
Za kredit od 15.000 EUR uz fiksnu kamatnu stopu od 4,95 % godišnje, efektivna kamatna stopa iznosi 5,96 %, za rok otplate od 10 godina u anuitetima, jednokratan trošak police osiguranja otplate kredita u iznosu od 3,90 % (585,00 EUR) te pretpostavku isplate kredita 1. 1. i plaćanja interkalarne kamate 1. 2. (61,88 EUR). Visina EKS-a može biti različita od navedene, ovisno o iznosu i datumu iskorištenja kredita. Mjesečni anuitet iznosi 158,73 EUR, kamata za razdoblje otplate kredita 4.047,82 EUR, a ukupan iznos koji klijent treba platiti je 19.694,70 EUR.

Tagovi: HPB, Krediti
PROČITAJ I OVO
NLB će testirati polje za izdavanje obveznica
TESTIRANJE
NLB će testirati polje za izdavanje obveznica
LJUBLJANA - NLB namjerava izdati šestogodišnje obveznice namijenjene ispunjavanju minimalnog kapitalnog zahtjeva i kvalificiranih obveza u iznosu od 500 milijuna eura.
Liani Keserić potvrđen novi mandat na čelu Raiffeisen banke
KARIJERE
Liani Keserić potvrđen novi mandat na čelu Raiffeisen banke
ZAGREB - Nakon dva mandata na čelu Raiffeisen banke, Liani Keserić ovog je mjeseca potvrđen novi mandat na funkciji predsjednice Uprave jedne od vodećih banaka u Hrvatskoj, priopćili su iz te banke.
Obveznice Gorenjske banke uvrštene na Ljubljansku burzu
TRŽIŠTE KAPITALA
Obveznice Gorenjske banke uvrštene na Ljubljansku burzu
LJUBLJANA - Gorenjska banka danas je svoje četverogodišnje obveznice uvrstila u trgovanje na organiziranom tržištu Ljubljanske burze. Uvrštenje dužničkih vrijednosnih papira u banku i na burzu smatra se važnim elementom za razvoj banke i tržišta kapitala u Sloveniji.
Jamie Dimon: Mirovina je bliža nego ikada
UPOZORENJE
Jamie Dimon: Mirovina je bliža nego ikada
NEW YORK - Dani Jamieja Dimona kao izvršnog direktora JPMorgan Chasea su odbrojani - iako nije jasno koliko.
Interes NLB-a, Kostića i Macure podiže tržišnu vrijednost Addika
RAST
Interes NLB-a, Kostića i Macure podiže tržišnu vrijednost Addika
ZAGREB - Tko god postane vlasnik Addiko banke, morat će se suočiti s mogućnosti da će ga preuzimanje koštati i više nego je prvotno planirano.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE