GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska poštanska banka započinje novo poslovno poglavlje

Hrvatska poštanska banka započinje novo poslovno poglavlje
NOVI ISKORAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.07.2023 / 07:14
Autor: SEEbiz
Nova hrvatska banka početkom srpnja uspješno je pripojena Hrvatskoj poštanskoj banci čime je klijentima omogućena još veća učinkovitost te šira dostupnost i kvaliteta financijskih usluga u 69 centara i na 655 bankomata diljem Hrvatske.

Hrvatska poštanska banka ovim je pripajanjem dodatno učvrstila svoju tržišnu poziciju te otvorila novo poglavlje u poslovanju i zajedničkom ostvarenju ciljeva u pružanju novih mogućnosti svojim klijentima i poslovnim partnerima.

Integrirana mreža centara za građanstvo i poslovne subjekte definirana je s ciljem maksimizacije poslovnog potencijala, a proizvodi i usluge Banke klijentima su dostupne na svim lokacijama na kojima su i do sada bile ili u neposrednoj blizini.

Sve funkcionalnosti bankomata koje su klijenti obje banke imali ostaju i nakon pripajanja. Iznimka je usluga isplate gotovine na rate za dosadašnje NHB klijente, koja je od 3. srpnja moguća samo na bankomatima na kojima su i od sada mogli koristiti tu uslugu, a koji su i posebno označeni da omogućavaju tu uslugu.

Sve kartice izdane klijentima NHB-a vrijede i dalje. Svi HPB klijenti mogu bez naknade obaviti isplatu gotovine debitnim karticama na NHB bankomatima, isto kao što ni klijenti NHB-a za isplatu gotovine na HPB bankomatima ne plaćaju naknadu.

Za klijente NHB-a nema promjena pri korištenju direktnih kanala te i dalje u istom opsegu mogu koristiti dosadašnje aplikacije koje su preuzele vizualni identitet HPB-a. U razdoblju od 20. lipnja do 31. srpnja kroz promotivnu kampanju na nacionalnoj razini klijente i javnost će biti informirani o prednostima i pozitivnim promjenama koje ih očekuju pripajanjem NHB-a HPB-u.

Klijenti NHB-a od sada imaju osiguranu znatno veću dostupnost bankarskim uslugama diljem RH, jer im je na raspolaganju najšira mrežu poslovnica i značajno veći broj bankomata, a svi klijenti će imati koristi od implementiranih unaprjeđenja dobivenim znanjima i iskustvima, ali i tehnologijama.

Projektom integracije, HPB ubrzano nastavlja s aktivnostima koje za cilj imaju daljnju izgradnju snažne i moderne banke koja prati trendove i nove tehnologije te svojim klijentima osigurava izvrsno i konzistentno korisničko iskustvo kroz sve kanale kojima pristupaju Banci.
Uz razvojne aktivnosti, HPB će u narednom razdoblju nastojati održati dobre trendove ostvarenja financijskih rezultata postavljenih u razdoblju između 2019. i 2022. te nastaviti kreirati vrijednost za svoje dioničare na osnovama održivog poslovanja i rasta tržišnog značaja.

Tagovi: Hrvatska poštanska banka, Nova hrvatska banka
PROČITAJ I OVO
Dionice NLB-a na meti kupaca, strelovito rastu
SNAŽAN RAST
Dionice NLB-a na meti kupaca, strelovito rastu
LJUBLJANA - Dionice NLB-a ove su godine zabilježile rast od gotovo 30 posto, a u prošloj čak gotovo 45 posto, ako ne računamo isplate dividendi.
Crna Gora: Najveći štediša u banci drži skoro 60 miliona eura
DEPOZITI
Crna Gora: Najveći štediša u banci drži skoro 60 miliona eura
PODGORICA - Najveći depozit u crnogorskim bankama iznosi skoro 60 miliona eura, a taj novac nalazi se na računu pravnog lica - nerezidenta, rečeno je Televiziji Crne Gore iz Centralne banke.
Intesa sa znatno većim prihodom u prvom tromjesečju
SJAJNE BROJKE
Intesa sa znatno većim prihodom u prvom tromjesečju
MILANO - Talijanska banka Intesa Sanpaolo izvijestila je u petak o znatnom većem prihodu i dobiti u prvom tromjesečju, uz skok kamata u okruženju podignutih troškova zaduživanja u eurozoni.
Dobit Societe Generalea nadmašila procjene
BOLJE OD OČEKIVANJA
Dobit Societe Generalea nadmašila procjene
PARIZ - Trgovci dionicama Societe Generale SA nadmašili su svoje kolege u trgovanju obveznicama već četvrto tromjesečje zaredom, a prihodi od jedinice pomogli su francuskoj banci da nadmaši procjene dobiti u prvom kvartalu.
Oročeni depoziti kućanstava u godinu dana skočili čak 20,4 posto
SKOK
Oročeni depoziti kućanstava u godinu dana skočili čak 20,4 posto
ZAGREB - Na kraju ožujka depoziti kućanstava iznosili su 37 milijardi eura, uz skok na godišnjoj razini za 2,9 posto, od čega na prekonoćne depozite otpadaju 26,3 milijarde, a na oročene depozite kućanstava 10,7 milijardi eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE