GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Revolut u Sloveniji otvorio banku, nudi depozitne račune

Revolut u Sloveniji otvorio banku, nudi depozitne račune
OTVORENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2021 / 20:02
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Revolut, globalna financijska platforma s više od 15 milijuna klijenata širom svijeta, danas je počeo koristiti svoju specijaliziranu europsku bankarsku dozvolu u Sloveniji.

Od sada će kupci iz Slovenije koji se presele u Revolut banku radi dodatnih usluga imati svoje račune osigurane sustavom osiguranja depozita.

Kupci iz Slovenije sada mogu nadograditi svoj račun kod Revolut banke u aplikaciji s dodatnim uslugama. Postupak ažuriranja traje samo nekoliko minuta.

Do danas je Revolut privukao više od 60.000 kupaca u Sloveniji, a brzorastuća financijska i tehnološka tvrtka uvjerena je da će široka paleta proizvoda i usluga pružiti kupcima u Sloveniji veću kontrolu, vrijednost i sigurnost od tradicionalnih banaka.

“Revolut je sada najbrže rastuća financijska i tehnološka tvrtka u Europi jer kupce stavljamo u središte svega što radimo. Dizajn naših proizvoda je izuzetan, nemamo skrivenih provizija i neprestano stvaramo nove i inovativne financijske proizvode ", rekao je Virgilijus Mirkės, izvršni direktor Revolut banke.

"Pokretanje banke u Sloveniji pružit će našim klijentima visoku razinu sigurnosti i povjerenja i omogućit će nam da u bliskoj budućnosti ponudimo nove proizvode i usluge," nastavio je Mirkės.

Do danas je Revolut grupa prikupila gotovo milijardu dolara investicija, a nedavno je njena vrijednost procijenjena na 5,5 milijardi dolara. U samo pet godina Revolut je privukao više od 15 milijuna kupaca širom svijeta. Prošle je godine Revolut pokrenuo svoju specijaliziranu banku u Poljskoj i Litvi i počeo nuditi visoko konkurentne kreditne proizvode u obje zemlje. Specijalizirana bankarska licenca omogućuje Revolut banci da nudi ograničene bankarske usluge putem aplikacije Revolut, zajedno s nizom financijskih usluga i proizvoda koje nude druge tvrtke u Revolut Grupi.

Korištenjem aplikacije Revolut kupci mogu točno vidjeti koliko novca mjesečno troše na, recimo, restorane i namirnice, postaviti mjesečna ograničenja potrošnje za te kategorije i upravljati pretplatom, trenutnim slanjem i traženjem novca od prijatelja te kartičnim plaćanjem i maloprodajom ušteda. Kupci tvrtke Revolut mogu poslati novac širom svijeta bez skrivenih naknada, pohraniti i razmijeniti 29 valuta u aplikaciji te novac odmah poslati prijateljima i obitelji.

Tagovi: Revolut, bankarsko poslovanje, Virgilijus Mirkės, banka
PROČITAJ I OVO
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
BANKARI
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
OPATIJA - Na 27. znanstveno-stručnoj konferenciji Financijsko tržište, koja se 25. i 26. travnja održava u Opatiji, održao se okrugli stol na kojemu su sudjelovali čelni ljudi najvećih hrvatskih banaka.
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
SOLIDNO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
LONDON - Barclays je u četvrtak izvijestio o neto dobiti u prvom tromjesečju koja se može pripisati dioničarima od 1,55 milijardi funti (1,93 milijarde dolara), nadmašivši očekivanja i vrativši britanskom zajmodavcu na dobit usred velike strateške promjene.
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
UZLET
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
LJUBLJANA - SID banka lani je ostvarila 15,6 milijuna eura čiste dobiti, što je nešto manje od 90 posto više nego godinu prije. Krediti nebankarskom sektoru porasli su za približno tri posto, na 1,43 milijarde eura, objavila je Državna banka za izvoz i razvoj.
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
DOBRE BROJKE
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
FRANKFURT - Deutsche Bank je u četvrtak izvijestila o 1,275 milijardi eura (1,365 milijardi dolara) neto dobiti koja se može pripisati dioničarima u prvom tromjesečju, što predstavlja porast od 10 posto na godišnjoj razini.
Rusija plijeni imovinu JPMorgana
POTEZI
Rusija plijeni imovinu JPMorgana
MOSKVA - Ruski sud naredio je zapljenu 439,5 milijuna dolara imovine JPMorgan Chase nakon što je ruska državna VTB banka podnijela tužbu za "naknadu gubitka" protiv najveće američke banke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE