GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćanov Dinamo krenuo pobjedom protiv Lokomotive

Bišćanov Dinamo krenuo pobjedom protiv Lokomotive
DOBAR START
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2023 / 19:13
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Aktualni hrvaski nogometni prvak Dinamo u prvoj je utakmici s novim trenerom Igorom Bišćanom kao gost preokretom svladao Lokomotivu sa 2-1 (0-1) u susretu 28. kola HNL-a.

Lokomotiva je povela golom Ibrahima Aliyua (35), no u nastavku su dva Luke, Ivanušec (50) i Menalo (79) kreirali preokret.

U živoj utakmici domaći su kontrolirali igru u prvih 45 minuta te poveli pred kraj prvog poluvremena. Marić je ubacio s lijeve strane, a Aliyu je u skoku na šest metara dohvatio loptu tjemenom. Ona je dobila zanimljivu putanju te je preletjela Livakovića i završila pod gredi.

Dinamo je u nastavak krenuo mnogo angažiranije i poravnao već u 50. minuti. Drmić je dobio loptu na lijevoj strani kaznenog prostora, prevario svog čuvara Cipetića i poslao prizemnu loptu na vrh peterca gdje je natrčao Ivanušec koji se odlično snašao i svladao Čavlinu.

Potpuni preokret kompletiran je u 79. minuti. Dinamo je dobio slobodni udarac sa 27 metara, izvođenja se prihvatio Bulat koji je prevacio živi zid no loptu koja je padala u sam donji lijevi kut Čavlina je ipak uspio odbiti. No, na odbijanac je prvi natrčao Menalo i zakucao loptu pod gredu.

Bišćan je u četvrtak na dužnosti trenera Dinama zamijenio Antu Čačića koji je dobio otkaz nakon ispadanja iz Kupa.

Vodeći Dinamo sada ima 63 boda, devet više od drugog Hajduka, dok je Lokomotiva ostala osma sa 33 boda.

Tagovi: Dinamo, Igor Bišćan, Luka Ivanušec, Luka Menalo
PROČITAJ I OVO
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
JASNA PORUKA
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
ZAGREB - Vesna Vučemilović, članica Predsjedništva Hrvatskih suverenista, oglasila se sinoć na Facebooku i poručila da nikad neće glasati ni za kakav savez sa SDP-om i Možemo.
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
DVOJBE
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
ZAGREB - Njegove zadaće trebaju biti jasnije tako da i građani mogu shvatiti, zašto je on neophodan.
Njemačka i Francuska dogovorile zajednički razvoj tenka budućnosti
DOGOVOR
Njemačka i Francuska dogovorile zajednički razvoj tenka budućnosti
PARIZ - Njemački ministar obrane Boris Pistorius stigao je u petak u Pariz na završne razgovore o njemačko-francuskom projektu naoružanja vrijednom milijarde eura.
U Zagrebu ulovljeno 27 divljih svinja
BIZARNO
U Zagrebu ulovljeno 27 divljih svinja
ZAGREB - Iako nas ne bi trebali čuditi prizori raznih divljih životinja na ulicama gradova, jer one žive u našem okruženju (a mnoge su se i jako dobro prilagodile životima u urbanim sredinama), neke ipak izazovu veliku pozornost kada ih se vidi.
Grbin: U ponedjeljak opet razgovaramo s DP-om, a što se Milanovića tiče...
SDP
Grbin: U ponedjeljak opet razgovaramo s DP-om, a što se Milanovića tiče...
ZAGREB - "Ono što mi imamo je sigurno brojne stvari koje nas razdvajaju i dijele, ali isto tako mislim da ako želiš s nekime postići dogovor oko onoga što je dobro za tvoju domovinu, ne trebaš krenuti s onime što te razdvaja, nego s onime što možeš napraviti, što možeš riješiti. "
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE