GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mondo INC Zagreb priključio se Euractiv mreži za Hrvatsku

Mondo INC Zagreb priključio se Euractiv mreži za Hrvatsku
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.12.2022 / 12:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Kompanija Mondo Inc. Zagreb postala je ekskluzivni partner EURACTIV mreže za Hrvatsku, što će joj omogućiti da čitateljima donosi sadržaj iz najutjecajnijih europskih medija.

EURACTIV je središnja medijska platforma za ravnopravnu raspravu predstavnika politike, gospodarstva i civilnog društva na području Hrvatske, Zapadnog Balkana i Europske unije. Naglasak je pritom stavljen na razmjenu stajališta i mišljenja između ključnih dionika, uključujući i predstavnike politike te gospodarstva, kao i civilnog sektora.

EURACTIV je specijaliziran za izvještavanje o politici na razini Europske unije i objedinjuje vijesti iz Europe u glavnom dnevnom biltenu The Capitals. Tako će od siječnja 2023. EURACTIV Hrvatska postati glavna go-to destinacija za pristup ovim sadržajima na hrvatskom jeziku.
“EURACTIV izražava zadovoljstvo što će mu novim partnerstvom u Hrvatskoj biti omogućen bolji protok informacija između Europske unije i njezine najmlađe države članice, osobito u kontekstu hrvatskog ulaska u eurozonu na dobrobit hrvatskih građana i EU kao cjeline. Radujemo se što ćemo čitateljima u Hrvatskoj omogućiti pristup vijestima iz cijele Europe, ali i što ćemo informirati ostale Europljane o događajima u Zagrebu i Hrvatskoj”, poručili su iz središnjice EURACTIVA u Bruxellesu.

“Kroz EURACTIV Hrvatska političari će dobiti priliku sudjelovati u raspravama i iznijeti svoje mišljenje o nizu tema, dok će za poslovni sektor ova platforma biti važan izvor podrške u planiranju poslovnih strategija. Za predstavnike civilnog društva ovo će značiti dašak svježeg zraka u obliku kritički orijentiranog, neovisnog i objektivnog prostora koji ispituje položaj Hrvatske unutar EU. Vjerujemo da će naši građani prepoznati EURACTIV kao mjesto gdje mogu dobiti informacije i doznati činjenice o širokom spektru tema vezanih uz EU koje utječu na njihov svakodnevni život. Uz to, platforma EUROACTIV omogućit će i da se glas Hrvatske bolje čuje u Europskoj uniji”, poručio je Norman Müller, direktor Mondo Inc. Zagreb.

Tagovi: Mondo INC Zagreb, Euractiv, Norman Müller
PROČITAJ I OVO
Španjolski ministar vanjskih poslova oštro osudio izraelskog kolegu
OSUDA
Španjolski ministar vanjskih poslova oštro osudio izraelskog kolegu
MADRID - Španjolski ministar vanjskih poslova osudio je kao "skandalozan i užasan" video koji je objavio njegov izraelski kolega u kojem se sugerira da će Hamas biti zahvalan Španjolskoj zbog najavljenog priznanja Palestine, u situaciji kada raste svađa između Španjolske i Izraela oko rata u Gazi.
Tko je bio Tomo Buzov?
PROTIV ZABORAVA
Tko je bio Tomo Buzov?
ZAGREB - Redatelj Nebojša Slijepčević dobio je Zlatnu palmu za film "Čovjek koji nije mogao šutjeti" koji je posveta ljudskosti, onima koji, sve i da hoće, ne mogu šutjeti kad vide da stradaju nevini.
Dodik: Hrvatska izvršila agresiju na BiH, a Srbija nije
NJEGOVA LOGIKA
Dodik: Hrvatska izvršila agresiju na BiH, a Srbija nije
BANJA LUKA - Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik reagovao je danas na izjave hrvatskog ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana zbog knjige koja se promoviše u Sarajevu, a koja uključuje i Hrvatsku kao agresora na BiH.
Što se krije iza Putinove spremnosti na primirje u Ukrajini?
IZNENADNI MANEVAR
Što se krije iza Putinove spremnosti na primirje u Ukrajini?
MOSKVA - Petina Ukrajine za mir u istočnoj Europi, stoji u ponudi ruskog predsjednika Vladimira Putina nakon više od dvije godine rata.
Krovinović napadnut u Zagrebu
NAPAD
Krovinović napadnut u Zagrebu
ZAGREB - Vezni igrač Hajduka Filip Krovinović sinoć je napadnut u Zagrebu nakon utakmice Lokomotiva - Hajduk, a klub se oglasio priopćenjem za medije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE