GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Reagiranje Igora Ciglara na tekst objavljen na SEEbizu

Reagiranje Igora Ciglara na tekst objavljen na SEEbizu
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.04.2024 / 14:47
Autor: SEEbiz
Odvjetničko društvo Mihočević&Bajs d.o.o. u svojstvu punomoćnika g. Igora Ciglara, reagiralo je na tekst objavljen na SEEbizu pod naslovom "Sindikat poljoprivrede otkazuje Kolektivni ugovor za Dukat".

Reagiranje objavljujemo u cijelosti:

"Javljamo Vam se u svojstvu punomoćnika g.Igora Ciglar, iz Sesveta, Željznička ulica 42, OIB 73457512025, a vezano uz informacije objavljene o našoj stranci u elektorničkoj publikaciji SEEBIZ.eu dana 22.3.2024.godine pod nazivom: «Sindikat poljoprivrede otkazuje Kolektivni ugovor za Dukat» na poveznici https://www.seebiz.eu/tvrtke/sindikat-poljoprivrede-otkazuje-kolektivni-ugovor-za-dukat/302786

U navedenom članku, iznesene su sljedeće netočne tvrdnje:

- «Kao što to radi i drugdje «kupio» je predsjednika radničkog vijeća, Igora Ciglara, na način da mu je za bezpogovornu suradnju omogućio napredovanje u poslovnoj karijeri.»
- «Za uzvrat, taj isti Igor Ciglar, dojučerašnji glavni sindikalni povjerenik Sindikata PPDV-a u Dukatu d.d., koje je naš Sindikat izbacio iz svojih redova nakon saznanja da je novac članova sindikalne podružnice trošio u prihvatne svrhe (..)».
- «Odluke su se donosile bez prisustva ostalih članova radničkog vjeća u uredu Ljudskih resursa u prisustvu samo dvije osobe od kojih je jdna bila Ciglar (…)».

S obzirom da se u predmetnom članku u odnosu na našu stranku iznosi netočna tvrdnja, ovim putem zahtijevamo temeljem čl. 40. Zakona o medijima da objavite ovaj ispravak bez promjena i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu programskog prostora i na isti ili istovrijedan način na koji je bila objavljena i informacija na koju se ispravak odnosi odnosno na način da se na navedenoj poveznici poveže s poveznicom na kojoj ovaj zahtjev slijedi:

- „Nije točno da bi poslodavac Dukat «kupio» g.Igora Ciglara kao predsjednika radničkog vijeća na način da mu je za bespogovornu suradnju omogućio napredovanje u karijeri. G. Igor Ciglar je funkciju predsjednika radničkog vijeća vršio savjesno, pravilno i zakonito što je potvrđeno presudom Županijskog suda u Zagrebu posl.br.P-4/2023.godine koji predmet je Sindikat PPDIV-a pravomoćno izgubio.»

- «Nije točno da bi g. Igor Ciglar novac članova sindikalne podružnice trošio u privatne svrhe.»

- «Nije točno da bi se odluke radničkog vijeća donosile bez prisustva ostalih članova radničkog vijeća u uredu Ljudskih resursa u prisustvu samo dvije osobe od koje je jedna g. Ciglar jer je suprotno dokazano u postupku pred Županijskim sudom u Zagrebu posl.br.P-4/2023.godine koji predmet je Sindikat PPDIV-a pravomoćno izgubio.»

Budući predmetni članak sadrži neistinite navode, te je objavljivanjem takvog članka postupljeno na štetu ugleda naše stranke. Stoga ovim putem zahtijevamo da se objavljivanje netočne informacije poveže sa člankom na koji se odnosi ispravak, u cijelosti kako je zatraženo, na način propisan čl. 41. st.1. Zakona o medijima."

Tagovi: CIGLAR, DUKAT, ppdiv
PROČITAJ I OVO
Milanović: Hrvatska je ostala danas bez još jedne neovisne institucije
PREDSJEDNIK
Milanović: Hrvatska je ostala danas bez još jedne neovisne institucije
ZAGREB - Nakon što je Ivan Turudić danas preuzeo dužnost glavnog državnog odvjetnika oglasio se Ured predsjednika Republike. U priopćenju je navedeno da je Hrvatska danas ostala bez još jedne neovisne institucije.
Turudić najavio prve poteze
NAJAVE
Turudić najavio prve poteze
ZAGREB - Novi glavni državni odvjetnik Ivan Turudić, izabran saborskom većinom još u veljači, danas je preuzeo dužnost od svoje prethodnice Zlate Hrvoj-Šipek. Održao je i konferenciju za novinare na kojoj je govorio o prvim potezima.
Hodžić o Pupovcu i DP-u: Ne smije biti podobnih i nepodobnih
PORUKE
Hodžić o Pupovcu i DP-u: Ne smije biti podobnih i nepodobnih
ZAGREB - Armin Hodžić, zastupnik bošnjačke nacionalne manjine i partner vladajuće većine, gostovao je u Novom danu N1 televizije gdje je komentirao preuzimanje dužnosti glavnog državnog odvjetnika od strane Ivana Turudića.
Migracija kao sredstvo ruskog hibridnog ratovanja
PRITISCI
Migracija kao sredstvo ruskog hibridnog ratovanja
BERLIN - Neregularna migracija preko Bjelorusije i Rusije gotovo se nije odvijala u zimskom razdoblju. Ali sada brojke ponovo naglo rastu. Za sigurnosne stručnjake riječ je o “hibridnom ratovanju”.
Izrael odgovorio na Hamasov napad
ODGOVOR
Izrael odgovorio na Hamasov napad
RAFAH - Hamasovo ministarstvo zdravstva objavilo je da su deseci ljudi ubijeni ili ozlijeđeni u eksploziji u izbjegličkom kampu na području Rafaha.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE