GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Snažno nevrijeme na sjeveru Hrvatske

Snažno nevrijeme na sjeveru Hrvatske
NEVRIJEME
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.07.2023 / 23:28
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Županijski centar 112 Varaždin zaprimio je više dojava građana vezanih uz olujno nevrijeme koje je oko 20 sati zahvatilo varaždinsko područje. Nevrijeme je uzrokovalo pad drveća i električnih stupova, a područje uz granicu sa Slovenijom zahvatila je slaba tuča.

Nevrijeme je zahvatilo zagrebačko i samoborsko područje. Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je više desetaka dojava o padu granja i drveća na ceste, a u Samoboru je uslijed jakog vjetra dignut krov zgrade.

Grmljavinsko nevrijeme s vjetrom i jačom kišom koja je intenzivno padala desetak minuta zahvatilo je u večernjim satima i područje Međimurske županije. Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je dojave o srušenom stablu na prometnicu, dok dojava o štetama nema.

Županijski centar 112 Krapina primio je nekoliko dojava zbog olujnog vjetra i jake kiše koja je zahvatila područje Krapinsko-zagorske županije. Zaprimljeno je 7 dojava o srušenim stablima na prometnice i vodove električne energije, a u Klanjcu i Humu na Sutli je olujni vjetar dignuo krovove s obiteljskih kuća.

Županijski centar 112 Bjelovar zaprimio je nekoliko dojava o posljedicama nevremena, radilo se o padu stabala na prometnice i na telefonski vod te oštećenom stupu dalekovoda (u kvaru je 10kV dalekovod Podgarić). Na terenu su pripadnici JVP Bjelovar, HEP Elektre Križ i djelatnici Poduzeća za ceste Bjelovar. Nije bilo dojava o ozlijeđenim osobama.

Tagovi: nevrijeme, sjever Hrvatske
PROČITAJ I OVO
Vučemilović se još nije dogovorila s HDZ-om
OTKRIĆA
Vučemilović se još nije dogovorila s HDZ-om
ZAGREB - Sve su jasniji obrisi nove parlamentarne većine. Detalji se još ne znaju. Tko će je činiti, trebalo bi biti poznato u utorak, nakon sastanka HDZ-a i Domovinskog pokreta te onoga s predstavnicima manjina.
U Hrtkovcima prvi put javno obilježen početak progona srijemskih Hrvata
TUŽNA OBLJETNICA
U Hrtkovcima prvi put javno obilježen početak progona srijemskih Hrvata
HRTKOVCI - Polaganjem vijenaca na grob ubijenog Mijata Štefanca u selu Hrtkovci vodstvo hrvatske zajednice u Srbiji je u ponedjeljak prvi put javno obilježilo obljetnicu početka progona srijemskih Hrvata
von der Leyen: Kina treba pritisnuti Rusiju da završi rat u Ukrajini
STAVOVI
von der Leyen: Kina treba pritisnuti Rusiju da završi rat u Ukrajini
PARIZ - Francuska i Europska komisija rekle su u ponedjeljak kineskom predsjedniku Xiju Jingpingu da žele da on iskoristi svoj utjecaj na Rusiju kako bi okončala svoj rat u Ukrajini, ističući pritom da Europska unija neće posustati u svojoj podršci Kijevu.
Matijević: Grbin treba podnijeti ostavku
JASNA PORUKA
Matijević: Grbin treba podnijeti ostavku
SPLIT - Šef splitskog SDP-a Davor Matijević na svom Facebook profilu objavio je status u kojem proziva aktualnog predsjednika stranke Peđu Grbina. Matijević tvrdi kako Grbin mora odmah dati ostavku, a posebno mu zamjera pregovore s Domovinskim pokretom.
Plenković indirektno priznao da SDSS neće biti dio većine
NOVA VEĆINA
Plenković indirektno priznao da SDSS neće biti dio većine
ZAGREB - "Mi ćemo se pobrinuti da se prava manjina poštuju i da Vlada usvoji Operativni plan za nacionalne manjine."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE