GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Uoči Kolone sjećanja napadnut auto sa studentima iz Srbije, policija nije poduzela ništa (VIDEO)

Uoči Kolone sjećanja napadnut auto sa studentima iz Srbije, policija nije poduzela ništa (VIDEO)
SRAMOTNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.11.2023 / 13:39
Autor: SEEbiz
VUKOVAR - Na dan kada se u Vukovaru održala Kolona sjećanja u Vukovaru, napadnuti su studenti koji su se pokraj Nuštra vozili u automobilu srpskih registracija.

Portal Novosti je objavio snimku na kojoj se vidi kako četvorica mladića izlaze iz automobila vukovarskih registarskih oznaka, viču i nasrću rukama i nogama na automobil somborske registracije.

Incident se dogodio 18. studenog oko 10 ujutro, na izlazu iz Nuštra. Novosti pišu da se sve dogodilo u prisustvu policije, no napadači nisu dobili nikakvu prijavu.

Svjedok je za Novosti ispričao da je vozeći se u automobilu u koloni u suprotnoj traci vidio Audi vukovarskih registracija, iz kojeg su dvojica mladića virili sa zadnjeg sjedala. Naglo su promijenili smjer i ubacili se u drugu traku u kojoj je bio automobil iz Sombora.

- Auto koji je išao u suprotnoj traci se morao pomaknuti na ugibalište za autobus. Da nije, dogodio bi se frontalni sudar. Ubacili su se ispred mene, a iza vozila sa srpskim registarskim oznakama. Tad su počeli s gestikulacijom, trubljenjem i nabijanjem na to vozilo, dali su im do znanja da stanu. Onda sam shvatio da nešto nije kako treba, kako zbog dana koji se obilježavao tako i srpske registracije. Zato sam iz predostrožnosti upalio kameru na mobitelu. Tamo se vidi da su psovali, lupali na auto i otkinuli retrovizor. Na snimci se vidi i da jedan od njih nosi crnu majicu s grbom HOS-a, ispričao je očevidac.

Na snimci se vidi i policijski kombi, no napadači su neometano ušli natrag u svoj auto i nastavili vožnju u suprotnom smjeru.

- Policijski kombi je bio pored, čak i jedan policijski auto, dva policajca su gledala u to. Napadači su sjeli u auto i otišli, a policajci stoje i gledaju. Nikome to ništa nije bilo čudno. Rekao sam policajcu da je nebitno tko sam ja i koje su tablice na mom autu, ali dozvoliti da netko nekoga tako brutalno napadne i da se ne reagira na to, zaista je sramotno, ispričao je svjedok.

Napadnuti su rekli da su odustali od progona i privatne tužbe jer se ne žele izlagati u javnosti.

Tagovi: vukovar, kolona sjećanja, srbija
PROČITAJ I OVO
Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ
SLIKOVITO
Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ
ZAGREB - Novoizabrani saborski zastupnik Nino Raspudić danas je na N1 televiziji govori o pregovorima o sastavljanju većine.
Banožić optužen na dan kad su stigli Rafalei
OPTUŽNICA
Banožić optužen na dan kad su stigli Rafalei
ZAGREB - Gotovo pola godine nakon što je u prometnoj nesreći ubio 40-godišnjeg Gorana Šarića, vinkovačko tužiteljstvo je podignulo optužnicu protiv bivšeg ministra obrane Marija Banožića. Optužnica je podignuta 25. travnja, na dan kada su Rafalei stigli u Hrvatsku.
Ovo je nova Vlada Srbije
VUČEVIĆ PREMIJER
Ovo je nova Vlada Srbije
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke i mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević predložio je imena novih ministara u Vladi Srbije.
Nova akcija europskih tužitelja: Uhićene su tri osobe
UHIĆENJA
Nova akcija europskih tužitelja: Uhićene su tri osobe
ZAGREB - Europsko tužiteljstvo provelo je još jednu akciju u Hrvatskoj - uhićene su tri osobe zbog sumnje da su počinile kazneno djelo subvencijske prijevare "teške" oko 2,5 milijuna eura, a vezane za obnovu nakon potresa.
Škoro o Radiću i Penavi: Majka me naučila da, kada nemam nešto lijepo za reći, bolje da ne kažem ništa
POST FESTUM
Škoro o Radiću i Penavi: Majka me naučila da, kada nemam nešto lijepo za reći, bolje da ne kažem ništa
ZAGREB - Osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro dao je intervju u RTL Direktu, gdje je komentirao aktualnu političku situaciju i postizborne pregovore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE