GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vlasnik tvrtke: Ako je netko zapalio, kako ja to mogu spriječiti?

Vlasnik tvrtke: Ako je netko zapalio, kako ja to mogu spriječiti?
OGLASIO SE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.10.2023 / 16:32
Autor: SEEbiz
OSIJEK - U pogonu osječke tvrtke "Drava international" kod prigradskog naselja Brijest u srijedu poslije ponoći došlo je do požara uskladištene plastike na otvorenom prostoru, koji pokušavaju lokalizirati profesionalne i dobrovoljne vatrogasne postrojbe, izvijestio je osječki gradski Stožer civilne zaštite.

Građani su putem Sustava za rano upozoravanje i upravljanje krizama (SRUUK) upozoreni da zatvore prozore i da se ne zadržavaju vani. Gusti crni dim koji se nadvio nad većim dijelom županije je toksičan i opasan, a već je stigao i do BiH. U gašenju požara pomaže i robot Civilne zaštite kojim se daljinski upravlja i koji može prići dovoljno blizu požaru, tamo gdje vatrogasci nisu mogli pristupiti. Prema posljednjim informacijama, na intervenciji gašenja požara ukupno su ozlijeđena tri vatrogasca od kojih je jedan zadobio teže ozljede.

Osječko-baranjski župan Ivan Anušić u razgovoru za N1 istaknuo je da se godinama upozoravalo na način odlaganja plastike u ovoj tvornici te je pozvao na istragu i utvrđivanje propusta u ovom slučaju.

Anušić je dodao da je riječ o situaciji velike i opasne ugroze te da će saniranje trajati godinama, ali je naglasio kako sanaciju trebaju snositi prvenstveno vlasnici i one službe koje nisu na vrijeme reagirale.

Za četvrtak je dogovoren njegov premještaj na Kliniku za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice, na Zavod za opekline, saznaje Večernji list.

Tagovi: Drava International, požar u Osijeku, Osijek
PROČITAJ I OVO
Plenković: Milanović je mali miš, nastojimo približiti stavove s DP-om
HDZ I OPORBA
Plenković: Milanović je mali miš, nastojimo približiti stavove s DP-om
ZAGREB - Predsjednik HDZ-a i tehnički premijer obraća se javnosti nakon sjednice predsjedništva te stranke.
Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ
SLIKOVITO
Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ
ZAGREB - Novoizabrani saborski zastupnik Nino Raspudić danas je na N1 televiziji govori o pregovorima o sastavljanju većine.
Banožić optužen na dan kad su stigli Rafalei
OPTUŽNICA
Banožić optužen na dan kad su stigli Rafalei
ZAGREB - Gotovo pola godine nakon što je u prometnoj nesreći ubio 40-godišnjeg Gorana Šarića, vinkovačko tužiteljstvo je podignulo optužnicu protiv bivšeg ministra obrane Marija Banožića. Optužnica je podignuta 25. travnja, na dan kada su Rafalei stigli u Hrvatsku.
Ovo je nova Vlada Srbije
VUČEVIĆ PREMIJER
Ovo je nova Vlada Srbije
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke i mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević predložio je imena novih ministara u Vladi Srbije.
Nova akcija europskih tužitelja: Uhićene su tri osobe
UHIĆENJA
Nova akcija europskih tužitelja: Uhićene su tri osobe
ZAGREB - Europsko tužiteljstvo provelo je još jednu akciju u Hrvatskoj - uhićene su tri osobe zbog sumnje da su počinile kazneno djelo subvencijske prijevare "teške" oko 2,5 milijuna eura, a vezane za obnovu nakon potresa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE