GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veselica predložen za još jedan mandat u Upravi Janafa

Veselica predložen za još jedan mandat u Upravi Janafa
PRIJEDLOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.01.2024 / 09:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 25. siječnja 2024. godine donijela Zaključak, kojim se Nadzornom odboru JANAF-a d.d. predlaže da za člana Uprave imenuje Vladislava Veselicu kojemu aktualni mandat traje do 12. veljače 2024. godine.

- Nadzorni odbor sastat će se pravovremeno kako bi donio odluku o imenovanju člana Uprave koja će stupiti na snagu danom donošenja dok je provedba u sudskom registru deklaratorne naravi, o čemu će Društvo izvijestiti bez odgađanja, priopćio je Jasnaf na Zagrebačkoj burzi.

Vladislav Veselica diplomirao je 1994. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Svoju profesionalnu karijeru započeo je u privatnom sektoru na poslovima prodaje naftnih derivata te profesionalni razvoj usmjerava u područjima prodaje i logistike, petrokemije te financijskog i investicijskog nadzora.

Nakon višegodišnjeg iskustva stečenog na rukovodećim pozicijama u privatnom sektoru, financijskim institucijama i regulatornim tijelima, vraća se u naftnu industriji 2012. u Sektor komercijalnih poslova JANAF-a u kojem 2014. godine postaje direktorom Sektora komercijalnih poslova.
Izabran je za člana Uprave Jadranskog naftovoda d.d. u veljači 2020. godine. Autor je više stručnih radova i članaka. Član je Upravnog odbora Hrvatskog olimpijskog odbora i Izvršnog odbora Hrvatskog plivačkog saveza, karatist i nositelj crnog pojasa I. Dan.

Tagovi: Veselica, janaf, adanić
PROČITAJ I OVO
Nagy: Mađarska će razmotriti intervenciju u cijene goriva
GORIVO
Nagy: Mađarska će razmotriti intervenciju u cijene goriva
BUDIMPEŠTA - Mađarska vlada razmotrit će hoće li uvesti niže cijene goriva nakon što Središnji ured za statistiku (KSH) pregleda regionalne prosječne razine cijena, rekao je ministar gospodarstva Marton Nagy za poslovni dnevnik Vilaggazdasag.
Ina potpisala dva ugovora vezana uz projekte obnovljive energije
ZELENI VODIK
Ina potpisala dva ugovora vezana uz projekte obnovljive energije
ZAGREB - Ina je potpisala dva ugovora vezana uz projekte obnovljivih izvora energije - jedan za izgradnju postrojenja za proizvodnju zelenog vodika u Rafineriji nafte Rijeka i drugi za postrojenje za proizvodnju biometana u Sisku, ukupno vrijednih 98 milijuna eura, priopćili su u ponedjeljak iz te kompanije.
Oštro pao norveški izvoz plina
PLIN
Oštro pao norveški izvoz plina
OSLO - Norveški izvoz naglo je pao u ožujku, odražavajući znatno smanjene isporuke plina, pokazalo je izvješće statističkog ureda. Izvoz je u ožujku pao za 20,5 posto u odnosu na istogodišnji mjesec, a uvoz za 23,1 posto.
Blagi tjedni pad cijena nafte
NAFTNO TRŽIŠTE
Blagi tjedni pad cijena nafte
LONDON - Cijene nafte prošloga tjedna blago su pale jer trgovce zabrinjava usporavanje rasta gospodarstava, a time i potražnje za "crnim zlatom", dok podršku cijenama pružaju napetosti na Bliskom istoku.
Dionice Exxona na rekordu, energetski sektor ove godine najveći dobitnik
REKORDI
Dionice Exxona na rekordu, energetski sektor ove godine najveći dobitnik
NEW YORK - Dionice Exxon Mobila u petak su dosegle novu rekordnu razinu od gotovo 124 dolara.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE