GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veselica predložen za još jedan mandat u Upravi Janafa

Veselica predložen za još jedan mandat u Upravi Janafa
PRIJEDLOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.01.2024 / 09:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 25. siječnja 2024. godine donijela Zaključak, kojim se Nadzornom odboru JANAF-a d.d. predlaže da za člana Uprave imenuje Vladislava Veselicu kojemu aktualni mandat traje do 12. veljače 2024. godine.

- Nadzorni odbor sastat će se pravovremeno kako bi donio odluku o imenovanju člana Uprave koja će stupiti na snagu danom donošenja dok je provedba u sudskom registru deklaratorne naravi, o čemu će Društvo izvijestiti bez odgađanja, priopćio je Jasnaf na Zagrebačkoj burzi.

Vladislav Veselica diplomirao je 1994. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Svoju profesionalnu karijeru započeo je u privatnom sektoru na poslovima prodaje naftnih derivata te profesionalni razvoj usmjerava u područjima prodaje i logistike, petrokemije te financijskog i investicijskog nadzora.

Nakon višegodišnjeg iskustva stečenog na rukovodećim pozicijama u privatnom sektoru, financijskim institucijama i regulatornim tijelima, vraća se u naftnu industriji 2012. u Sektor komercijalnih poslova JANAF-a u kojem 2014. godine postaje direktorom Sektora komercijalnih poslova.
Izabran je za člana Uprave Jadranskog naftovoda d.d. u veljači 2020. godine. Autor je više stručnih radova i članaka. Član je Upravnog odbora Hrvatskog olimpijskog odbora i Izvršnog odbora Hrvatskog plivačkog saveza, karatist i nositelj crnog pojasa I. Dan.

Tagovi: Veselica, janaf, adanić
PROČITAJ I OVO
Cijene nafte rastu na kraju tjedna
RAST
Cijene nafte rastu na kraju tjedna
LONDON - Sirova je nafta blago porasla u današnjem trgovanju nakon što su cijene nafte na tržištima ovog tjedna pale.
Gazprom potonuo u gubitak prvi put u više od dva desetljeća
GUBITAK
Gazprom potonuo u gubitak prvi put u više od dva desetljeća
MOSKVA - Plinski div Gazprom u vlasništvu Kremlja priopćio je u četvrtak da je pao na neto gubitak od 629 milijardi rubalja (6,9 milijardi dolara) u 2023., što je njegov prvi godišnji gubitak u više od 20 godina, usred sve manje trgovine plinom s Europom, nekada njegovim glavnim prodajnim tržištem.
Cijene nafte ispod 84 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte ispod 84 dolara
LONDON - Cijene nafte stabilizirale su se u četvrtak na međunarodnim tržištima ispod razine od 84 dolara pod utjecajem signala vodećih proizvođača da bi mogli smanjivati opskrbu i u drugoj polovini godine i nagađanja o punjenju strateških rezervi u SAD-u.
NE Krško nakon remonta ponovo priključen na mrežu
NA MREŽI
NE Krško nakon remonta ponovo priključen na mrežu
KRŠKO - Električni generator Nuklearne elektrane Krško (NEK) danas je nakon remonta ponovno priključen na elektroenergetsku mrežu. Nakon provjera na maloj snazi snaga elektrane će se postupno povećavati, najavili su iz NEK-a.
Najbolje poljoprivredno zemljište u SAD-u nestaje pod solarnim pločama
PROMJENA NAMJENE
Najbolje poljoprivredno zemljište u SAD-u nestaje pod solarnim pločama
NEW YORK - Solarna industrija polako se širi američkim Srednjim zapadom, privučena povoljnim najmom zemljišta, pristupom elektroenergetskom sustavu i državnim poticajima. Najbolje poljoprivredno zemljište mijenja namjenu, možda nepovratno, upozoravaju eksperti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE