GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Alphonso Davies unatoč ozljedi nije upitan za SP

Alphonso Davies unatoč ozljedi nije upitan za SP
SP U KATARU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.11.2022 / 14:28
Autor: SEEbiz / H
MUNCHEN - Kanadski reprezentativac Alphonso Davies, igrač minhenskog Bayerna, bit će, unatoč puknuću mišića na stražnjem dijelu desnog bedra koje se dogodilo u subotu u Berlinu protiv Herthe, spreman za Svjetsko prvenstvo (20. studenog - 18. prosinca), objavio je bavarski klub u nedjelju.

"Bayern će morati biti bez Alphonsa Daviesa u posljednje dvije prvenstvene utakmice do zimske stanke", objasnili su iz kluba, istaknuvši da "sudjelovanje kanadskog reprezentativca na Svjetskom prvenstvu u Kataru nije ugroženo".

Nakon što je izašao iz igre u 62. minuti u pobjedi od 3-2 u Berlinu, utvrđeno je da je Davies zadobio "puknuće mišića na stražnjem dijelu desnog bedra".

Davies će tako propustiti utakmicu protiv Werdera u Bremenu u utorak te utakmicu u Gelsenkrichenu protiv Schalkea u subotu navečer.

No, prema minhenskom klubu, moći će nastupiti za Kanadu na Svjetskom prvenstvu u Katru. Kanađani igraju u skupini s Hrvatskom a prvenstvo otvaraju protiv Belgije 23. studenog.

Tagovi: Alphonso Davies, Kanada, SP u Kataru
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE