GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Argentina i dalje bez poraza, Messi upisao stotu pobjedu

Argentina i dalje bez poraza, Messi upisao stotu pobjedu
UVJERLJIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2022 / 09:07
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Argentinska nogometna reprezentacija nastavila je niz pobjeda svladavši sinoć u New Jerseyu u prijateljskoj utakmici s 3-0 Jamajku.

Za Argentinu je ovo 35. utakmica bez poraza, a niz je počela 2019. godine. Rekord još uvijek drži Italija koja je pod vodstvom izbornika Roberta Mancinija bila bez poraza u 37 utakmica.

Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi također može pamtiti sinoćnje slavlje svoje reprezentacije jer je za njega to stota pobjeda koju je upisao u dresu argentinske reprezentacije.

On je svoju 100. pobjedu u dresu Argentine obogatio s dva pogotka. Nakon što je ušao u igru u drugom poluvremenu Messi je zabio prvi gol u 86. minuti, a onda dvije minute kasnije i drugi. prvi gol na utakmici za Argentinu zabio je Alvarez u 13. minuti susreta. Sada je Messi već zabio ukupno 90 golova za izabranu vrstu u 164 nastupa za reprezentaciju.

U sinoć odigranim prijateljskim utakmicama Brazil je s visokih 5-1 pobijedio Tunis, a strijelci su bili Raphinha (11, 40), Richarlison (19), Neymar (28, penal) i Pedro (74). Jedini pogodak na utakmici za Tunis postigao je Talbi.

Tagovi: Argentina, Lionel Messi
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE