GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atletico Madrid krenuo po Rakitića

Atletico Madrid krenuo po Rakitića
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2020 / 16:52
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Španjolski nogometni velikan Atletico Madrid krenuo je u 'lov' na hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića (31), prenose mediji u Španjolskoj.

Navodno je Atletico već uspostavio kontakte i želi Rakitića anažirati u ljetnom prijelaznom roku.

Diego Simeone je svjestan kako mora osnažiti momčad, a hrvatski veznjak mu je na listi prioriteta.

Rakitić je prije nekoliko dana izjavio kako mu se nije svidjelo ponašanje Barcelone u situaciji dok su mediji nagađali o njegovoj sudbini na Camp Nou.

"Ne zaslužujem, niti sam zaslužio, određeno ponašanje. Mogu jasno reći da je bilo više stvari koje mi se nisu svidjele. To znaju oni koje donose odluke, a to znamo i mi. No, ponekad moraš prihvatiti stvari koje ne razumiješ i gledati prema naprijed", rekao je 31-godišnji vezni igrač novinarima nakon utakmice Barcelone i Levantea (2-1).

Atletico je želio Rakitić već ovoga siječnja, a za njegove usluge bili su zainteresirani i Manchester United, te Juventus, no Ivan je ostao u Barceloni.

"Bila su ovo teška vremena, no okrenuo sam stranicu i ne želim previše razmišljati o onome što je bilo. Sada je potrebno naporno raditi, najviše što se može, jer dolazi ključni dio sezone", zaključio je Rakitić koji je u Barceloni od ljeta 2014. godine te ima ugovor do ljeta 2021.

Hrvatski veznjak je ove sezone upisao 24 nastupa za Bacu, pri čemu je 11 puta startao od prve minute. Upisao je tri asistencije i nije zabio niti jedan gol.

Tagovi: Atletico Madrid, Ivan Rakitić, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Danci su pogurali Dinamo prema Ligi prvaka
DOBRE VIJESTI
Danci su pogurali Dinamo prema Ligi prvaka
KOPENHAGEN - Kopenhagen je danas s 3:2 poražen na gostovanju kod Aarhusa te je tako kolo prije kraja danskog prvenstva ispao iz utrke za titulu jer ima četiri boda manje od prvog Brondbyja i drugog Midtjyllanda.
Pochettino više nije trener Chelseaja
RASKID
Pochettino više nije trener Chelseaja
LONDON - Mauricio Pochettino više nije trener Chelseaja. Nakon sastanka s čelnicima kluba, dogovoren je sporazumni raskid ugovora i on od iduće sezone neće voditi londonski klub.
Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
TRENERI
Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
MADRID - Hrvatskom treneru ističe ugovor s Torinom i među favoritima je za posao novog trenera španjolske Seville, koju na kraju sezone napušta Quique Flores Sanchez.
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
RUKOMET
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
ZAGREB - Ivan Čupić (39) na kraju sezone završava prebogatu i uspješnu rukometnu karijeru. Popularni Čupko je danas i službeno objavio kraj karijere, a posljednju će utakmicu odigrati najvjerojatnije u četvrtak (23. svibnja, 18 sati) protiv Nexea.
Toni Kroos završava karijeru
EMOTIVNA OBJAVA
Toni Kroos završava karijeru
BERLIN - Toni Kroos je preko Instagrama objavio oproštaj od Real Madrida, ali i karijere, na kraju sezone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE