GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barcelona dovodi tri zvučna pojačanja

Barcelona dovodi tri zvučna pojačanja
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.05.2021 / 10:09
Autor: SEEbiz

BARCELONA - Iako španjolsko prvenstvo još nije završeno čelni ljudi Barcelone na veliko rade na pojačanjima za novu sezonu.

Šanse da Barcelona može do titule prvaka ove sezone svedenu su na minimum, a nedavni poraz od Granade samo je jedan od niza 'kikseva' ove turbulentne sezone.

No, iako više ne ovise samo o sebi – jer Atletico Madrid dva kola prije kraja ima četiri boda prednosti – pokušat će napraviti malo čudo. No, paralelno rade i na pojačanjima pa se tako doznaje kako su već dogovorili dolazak 32-godišnjeg Sergia Agüera iz Manchester Cityja, a od prije je poznato kako dolazi i Eric Garcia, mladi obrambeni španjolski igrač iz istog kluba.

Doznaje se kako u Barcelonu dolazi i jedan napadač top kvalitete, a to je 27-godišnji Nizozemac Memphis Depay.

No, ono što je posebno znakovito jest činjenica kako Agüero i Depay stižu u klub potpuno besplatno tj. kao slobodni igrači.

No, u cijeloj priči još nije potpuno jasno hoće li na klupi ostati trener Ronald Koeman koji je tražio spomenuta pojačanja tako da je moguće da se sve zakomplicira jer već sada je jasno kako će ova sezona biti proglašena jako lošom. Naime, neki igrači su upravo ostanak Koemana označili kao uvjet da potpišu…

Nije osvojen niti jedan trofej, u ranoj fazi su ispali u Ligi prvaka (u osmini finala od PSG-a), a titulu prvaka Španjolske mogu osvojiti samo ako se dogodi čudo i Ateltico i Real izgube obje utakmice do kraja sezone. Trofej nije osvojen niti prošle sezone, a sve to frustrira Messija.

Uz sve to, još uvijek nije poznato hoće li Lionel Messi ostati i dalje u klubu i potpisati produženje do kraja igračke karijere. Puno je toga u rukama Joana Laporte, novog predsjednika kluba koji je na čelno mjesto kluba stigao u najgorem mogućem trenutku. Kriza nikad nije bila veća, a izgled kluba tj. igrački kadar mogao bi se u ljeto dramatično promijeniti.

Tagovi: Barcelona, Memphis Depay, Eric Garcia, Sergio Aguero
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE