GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bayer uspio izvući bod protiv Borussije Dortmund!

Bayer uspio izvući bod protiv Borussije Dortmund!
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.12.2023 / 19:52
Autor: SEEbiz
LEVERKUSEN - U derbi susretu 13. kola Bundeslige nije bilo pobjednika, nogometaši Bayera i dortmundske Borussije odigrali su u Leverkusenu 1-1.

Već u petoj minuti gosti iz Dortmunda su poveli, iz blizine je pogodio Norvežanin Julian Ryerson. Ostatak utakmice prošao je u dominaciji Bayera koji je izjednačio na samom kraju prvog poluvremena.

Vrlo lijepi pogodak postigao je Wirtz koji je zakucao loptu pod gredu, no prethodno je Boniface bio u milimetarskom zaleđu. No, upravo je Boniface izjednačio u 79. minuti čime je Bayer ostao neporažen ove sezone u Bundesligi.

Na vrhu ljestvice Bayer ima 11 pobjeda i tek dva remija, odnosno, ima utakmicu više i tri boda više od drugog Bayerna. Borussia (D) je ostala peta i ima deset bodova manje od nedjeljnog suparnika.

Nogometaši Freiburga upisali su ove nedjelje drugu ovosezonsku ligašku pobjedu u gostima, u 13. kolu slavili su s 1-0 kod Mainza. Pogodak vrijedan tri boda postigao je austrijski reprezentativac Gregoritsch u 69. minuti, a ovom se pobjedom Freiburg popeo na osmo mjesto ljestvice. Mainz je ostao na nezgodnoj poziciji, tek je pretposljednji i ima samo bod više od fenjeraša Union Berlina, kluba kojeg je preuzeo hrvatski strateg Nenad Bjelica.

Freiburg je u Bundesligi pobijedio nakon mjesec i pol dana čekanja.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub i ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, OptiTV-u i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Tagovi: Bayer, Borussua
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE