GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom

Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.04.2024 / 17:53
Autor: SEEbiz
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.

Ovu tvrdnju danas je iznio novinar Eduardo Inda, a potvrdio ju je niz medija specijaliziranih za praćenje kluba iz Madrida kao što su Defensa Central i Managing Madrid. Sličnim informacijama barata i As.

Poznato je od ranije, Modriću na kraju ove sezone istječe ugovor s Realom, a posljednjih mjeseci se dosta spekuliralo o tome da će napustiti klub te o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru. Dinamo ga otvoreno zove da se vrati u Zagreb, traže ga Saudijci i Amerikanci, odvažilo se ponudu poslati čak i slovensko Celje, ali Modrića, čini se, zanima samo Madrid, prenosi Index.

Kako pišu španjolski mediji, Modrić se predomislio. Više nema problem s time da ima sekundarnu ulogu. Spreman je biti čovjek koji će ulaziti s klupe i igrati kada je potrebno, a usput mentorirati mlađe nogometaše. Upravo zato je odlučio sjesti s predsjednikom Reala i pronaći formulu za produljenje ugovora.

Podsjetimo, kapetan hrvatske reprezentacije prošle je godine, među ostalima, imao bogate ponude saudijskih klubova, ali je potpisao novi jednogodišnji ugovor i ostao u madridskom klubu. Trener Carlo Ancelotti u aktualnoj sezoni nije ga vidio kao prvotimca, zbog čega se pisalo o Modrićevom nezadovoljstvu i odlasku.

Sakupio je ove sezone 39 nastupa, dva pogotka i šest asistencija, a priče o odlasku i ostanku stalno se mijenjaju. Modrić je 2012. stigao u Real iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Isprva je trpio kritike i bio prozivan lošim pojačanjem, no s vremenom je postao madridska legenda. S Realom je osvojio nevjerojatna 23 trofeja te 2018. dobio Zlatnu loptu, priznanje za najboljeg igrača svijeta.

Tagovi: modrić, perez, real, dinamo, bayern, ancelotti
PROČITAJ I OVO
Danci su pogurali Dinamo prema Ligi prvaka
DOBRE VIJESTI
Danci su pogurali Dinamo prema Ligi prvaka
KOPENHAGEN - Kopenhagen je danas s 3:2 poražen na gostovanju kod Aarhusa te je tako kolo prije kraja danskog prvenstva ispao iz utrke za titulu jer ima četiri boda manje od prvog Brondbyja i drugog Midtjyllanda.
Pochettino više nije trener Chelseaja
RASKID
Pochettino više nije trener Chelseaja
LONDON - Mauricio Pochettino više nije trener Chelseaja. Nakon sastanka s čelnicima kluba, dogovoren je sporazumni raskid ugovora i on od iduće sezone neće voditi londonski klub.
Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
TRENERI
Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
MADRID - Hrvatskom treneru ističe ugovor s Torinom i među favoritima je za posao novog trenera španjolske Seville, koju na kraju sezone napušta Quique Flores Sanchez.
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
RUKOMET
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
ZAGREB - Ivan Čupić (39) na kraju sezone završava prebogatu i uspješnu rukometnu karijeru. Popularni Čupko je danas i službeno objavio kraj karijere, a posljednju će utakmicu odigrati najvjerojatnije u četvrtak (23. svibnja, 18 sati) protiv Nexea.
Toni Kroos završava karijeru
EMOTIVNA OBJAVA
Toni Kroos završava karijeru
BERLIN - Toni Kroos je preko Instagrama objavio oproštaj od Real Madrida, ali i karijere, na kraju sezone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE