GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Beckeru prijeti deportacija

Beckeru prijeti deportacija
DEPORTACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.07.2022 / 12:31
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Legendarnom njemačkom tenisaču Borisu Beckeru (54) prijeti deportacija iz Velike Britanije nakon što odradi zatvorsku kaznu, prenose britanski mediji.

Bivši najbolji tenisač svijeta i trostruki pobjednik Wimbledona trenutačno se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog utaje poreza i malverzacija poslije bankrota.

Becker je osuđen na kaznu od 30 mjeseci. Prve tjedne kazne proveo je u ozloglašenom zatvoru Wandsworthu, da bi ga potom prebacili u HMP Huntercombe, 70-ak kilometara udaljen od Londona koji je zatvor nižeg rizika.

Otočki mediji navode kako Beckeru po izlasku iz zatvora prijeti deportacija iz Velike Britanije kao strancu koji je odslužio zatvorsku kaznu od 12 mjeseci ili više.

Prema drugom scenariju Becker bi mogao biti vraćen u Njemačku prije nego što mu istekne kazna, odslužujući ostatak vremena u domovini.

Nijemac živi u Londonu od 2012. godine, ali nikada nije zatražio britansko državljanstvo.

Becker je tijekom igračke karijere zaradio više od 130 milijuna eura, međutim 2017. je proglasio bankrot.

U karijeri je osvojio 49 turnira pri čemu šest grand slam naslova. S reprezentacijom Njemačke dva puta je osvojio Davis Cup (1988, 1989).

Tagovi: Boris Becker, Wimbledon, John McEnroe
PROČITAJ I OVO
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
NBA PLAYOFF
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
OKLAHOMA CITY - Košarkaši Oklahoma City Thundera poveli su s 1:0 na otvaranju polufinalne serije Zapadne konferencije, slavivši na svom parketu protiv Dallas Mavericksa sa 117:95.
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
PARIZ - Borussia Dortmund je u finalu Lige prvaka. Nakon što je prije šest dana na Signal Iduna Parku pobijedila PSG 1:0, Borussia je na Parku prinčeva u uzvratu također slavila 1:0, a gol je postigao Mats Hummels u 50. minuti.
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
OZLJEDA
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
TORINO - Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić ozlijedio se na utakmici 35. kola Serie A protiv Bologne, a njegov klub Torino potvrdio je danas da se ne radi o lakšoj ozljedi i sezona je, za njega, gotovo sigurno završena.
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
PROCJENE
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
BERLIN - Ekonomski stručnjaci ne vjeruju da će Europsko nogometno prvenstvo, u lipnju i srpnju u Njemačkoj, imati izravan utjecaj na ekonomiju te zemlje koja je u padu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE