GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan: Frigan i Vipotnik su nam zanimljivi, ali sve ovisi o uvjetima

Bišćan: Frigan i Vipotnik su nam zanimljivi, ali sve ovisi o uvjetima
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.05.2023 / 08:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Trener Dinama Igor Bišćan gostovao je u Dnevniku Nove TV, a pritom je iskomentirao sve aktualnosti vezane uz novog/starog prvaka.

Za početak, Bišćan je otkrio koje su najveće kvalitete Dinama.

“Zna se koje su kvalitete Dinama. Sigurno ima najbolje igrače u HNL-u, ima reprezentativce, koji su garancija kvalitete, i to se pokazuje na rezultatima. Ima i pobjednički mentalitet koji se gradio godinama. Kao loše? Nije pametno otkrivati loše, negativne stvari za momčad i klub. Nema toga puno. Puno je više pozitivnih stvari“, započeo je Bišćan.

Navijači su odlično prihvatili Bišćana, a sada stižu prve kritike na njegov račun.

“Pa ne znam, kada se komentiraju takve stvari, trebalo bi se konkretno znati o čemu se radi. Nema smisla paušalno odgovarati na kojekakve komentare koji dolaze s raznih strana. Napravljeni su ozbiljni pomaci, time sam zadovoljan“, rekao je Bišćan.

Bišćan je najavio ljetni prijelazni rok.

“Dolaske uvjetuju odlasci. U idealnim uvjetima dobro je imati poduplane pozicije. Neću ulaziti konkretno u to, delikatno je pričati o pozicijama, time i imenima. Klub poput Dinama s ovim ambicijama trebao bi težiti tome“, rekao je.

Petković i Livaković nisu potpisali nove ugovore. Znači li to da napuštaju modro jato?

“Nije to znak. Nemam takve informacije niti razmišljam u tom smjeru. Ako ostanu, ozbiljno će se pristupiti razgovoru o produljenju. Zaslužuju da se o njihovoj budućnosti jako ozbiljno razmišlja u kontekstu Dinama“, odgovorio je trener Dinama, a slično je odgovorio i za moguće odlaske Baturine, Šutala i Ivanušeca.

“Kao i uvijek, kada se priča o klubu poput Dinama, uvijek ovisi o financijskoj stabilnosti i ponudama. Dođu li one koje se teško odbijaju, ostaje malo manevarskog prostora”, rekao je Bišćan.

Prokomentirao je medijska naklapanja da Dinamo želi dovesti Matiju Frigana i Žana Vipotnika.

“Ne mogu puno više otkriti od glasina koje kruže medijima. To su zanimljivi, kvalitetni igrači. Puno toga ovisi o uvjetima i onome što bi njihovi klubovi tražili. Oni jesu Dinamu interesantni, ali nije nam toliko presudno da bismo ulazili u financijske kombinacije koje bi previše opteretile klub“, otkrio je trener Dinama.

Za kraj, otkrio je kako gleda na formiranje novog Statuta i smatra li to ključnim segmentom za Dinamo.

“Sigurno je. Ovo što se događalo prije nekog vremena pokazalo je da je jako bitno imati stabilnu Skupštinu. Nije to ništa čudno i svatko tko voli Dinamo trebao bi razmišljati u tom smjeru”, zaključio je Bišćan.

Tagovi: Igor Bišćan Matija Frigan, Žan Vipotnik, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Zvonimir Boban ima novi angažman
ANGAŽMAN
Zvonimir Boban ima novi angažman
ZAGREB - Zvonimir Boban (55) bit će stručni komentator Sky Sporta u idućoj sezoni Lige prvaka, objavio je talijanski medij.
Šibenik predstavio idejni projekt novog stadiona
PROJEKTI
Šibenik predstavio idejni projekt novog stadiona
ŠIBENIK - Šibenik je danas predstavio "mega projekt", kako je nazvan u službenom pozivu, odnosno projekt i idejno rješenje izgradnje novog i modernog stadiona Šubićevac.
Radonjić ne igra za reprezentaciju dok je Piksi izbornik
ODLUKE
Radonjić ne igra za reprezentaciju dok je Piksi izbornik
BEOGRAD - Izbornik srpske nogometne reprezentacije Dragan Stojković Piksi danas bi trebao objaviti popis od 26 igrača na koje računa za Europsko prvenstvo, a kako prenose beogradski mediji, Nemanja Radonjić neće biti na popisu.
Preminuo legendarni NBA centar Bill Walton
IN MEMORIAM
Preminuo legendarni NBA centar Bill Walton
BOSTON - Američka košarkaška legenda Bill Walton (71), član Kuće slavnih i dvostruki NBA prvak, preminuo je nakon dugotrajne borbe s rakom, objavila je NBA liga.
Modrić: Odluka je donesena
PORUKE
Modrić: Odluka je donesena
MADRID - Luka Modrić rekao je da se da nada da će produžiti ugovor s Real Madridom i da se nada da će kad završi klupsku karijeru imati oproštaj od kluba kakav je imao Toni Kroos.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE