GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan: Ostat ćemo maksimalno ozbiljni i u uzvratu

Bišćan: Ostat ćemo maksimalno ozbiljni i u uzvratu
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.07.2023 / 09:18
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zagrebački Dinamo na korak je do prolaska u treće pretkolo Lige prvaka nakon što je u utorak pred svojim navijačima na Maksimiru s 4:0 svladao kazahstansku Astanu. Luka Ivanušec zabio je prvi hat-trick u karijeri, dok je mrežu gostujućeg sastava načeo Bruno Petković.

Trener hrvatskog prvaka Igor Bišćan bio je zadovoljan viđenim te je čestitao svojim igračima.

- Bili smo dobri od samoga počeka. Znali smo da ćemo probijati taj blok. Nismo odustajali i nismo im dali da predahnu. Postajali smo sve opasniji, a nakon prvog gola smo dodatno živnuli i bili kvalitetniji. Imali smo dosta šansi da budemo još efikasniji, ali ne treba biti prezahtjevan. Bilo je bitno nakon Hajduka vratiti se na pobjednički put. Čestitam dečkima.

Nakon tog poraza od Hajduka nije bilo mjesta i razloga za paniku, a prednost uoči uzvrata je velika.

- Vrag nikad ne spava, treba tamo otići maksimalno ozbiljan - rekao je Bišćan pa se osvrnuo na oporavak momčadi poslije poraza u derbiju:

- Neke stvari su nametnute i nema ih smisla komentirati. Dečki su pokazali kvalitetu i da jedan lošiji rezultat ne može utjecati na nas.

Danas je na travnjak izveo istih prvih 11 kao u sudaru s Bijelima.

- Zasad to funkcionira. Sigurno ćemo tražiti još igrača u rotaciji. Nismo bili na optimalnom nivou uoči Superkupa, ali sad je to sve bolje i bolje.

Nakon Bogdana Mihajličenka, stigao je u Dinamo i Takuro Kaneko.

- Rezultat nas je poslužio pa sam iskoristio priliku da mu dam šansu (Mihajličenku, op.a.), da ga publika vidi. Vidjelo se da ćemo imati koristi od njega. Kaneko je trenirao jutros, neće moći igrati u uzvratu, ali je u konkurenciji za Pulu.

Ivanušec?

- Pokazao je o kakvom se igraču radi. Prekrasne golove je zabio i pomogao momčadi. Od prvog dana sam govorio što mislim o njemu, igrač je reprezentativnog kalibra i to dovoljno govori o njemu.

Još malo o utakmici:

- Pripremali smo rješenja iz kornera i prekida. Nešto je prošlo, nešto je zaustavila greda, a nešto smo promašili. Možda smo bili oprezni u prvih 15-ak minuta, ali ne može se sve riješiti u tom periodu. Kako smo mi dodavali gasa, tako su oni gubili snagu. Jako sam zadovoljan.

AEK čeka, pod uvjetom da Dinamo osigura prolaz.

- Neću komentirati, čekam da prođemo dalje. Ništa unaprijed ne zaključujem. Treba biti maksimalno oprezan - zaključio je Bišćan.

Tagovi: Dinamo, Astana, Igor Bišćan, Luka Ivanušec
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE