GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica: Nismo daleko od Realove razine

Bjelica: Nismo daleko od Realove razine
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.12.2023 / 09:08
Autor: SEEbiz
BERLIN - Union Berlin završio je europski put za ovu sezonu.

Šansa da se iz Lige prvaka spusti u Europa ligu i ondje prezimi je postojala, no nestala je s porazom 2:3 u jučerašnjoj utakmici igranoj u Berlinu. Union je imao vodstvo 1:0, u završnici stigao do izjednačenja protiv španjolskog velikana, no onda je gol Danija Ceballosa iz 89. minute odnio sve na Realovu stranu.

Nenad Bjelica, koji je nedavno preuzeo Union s ciljem da mu sačuva prvoligaški status, prokomentirao je utakmicu. Istaknuo da je Real natjerao njegovu momčad na puno trke, a potom i zaključio da Union uopće nije bio daleko od razine favoriziranog suparnika.

"Real nas je natjerao na puno trke, morali smo ih hvatati po terenu do iznemoglosti. Ali to se događa i momčadima koje su bolje od Union Berlina. Nismo imali ni sreće. Primamo puno golova u završnici. Isto je bilo protiv Brage, a sada dvaput protiv Reala. To je malo previše peha", rekao je Bjelica i dodao:

"Pokazali smo da nismo daleko od Realove razine. Dvaput smo tijesno izgubili od njega. Ovo je bila zabavna utakmica, imali smo fantastičnu potporu navijača na fantastičnom stadionu. Nije bilo lako, Real je dobro organiziran i naporno je radio tijekom cijele utakmice."

Tagovi: Bjelica, union berlin, real
PROČITAJ I OVO
Boston poveo protiv Indiane pobjedom u produžetku
NBA PLAYOFF
Boston poveo protiv Indiane pobjedom u produžetku
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa su u finalu istočne divizije sjevernoameričke NBA lige na domaćem terenu nakon produžetaka pobijedili Indiana Pacerse sa 133-128 i poveli 1-0 u pobjedama.
Guardiola proglašen menadžerom godine u Premier ligi
PRIZNANJA
Guardiola proglašen menadžerom godine u Premier ligi
MANCHESTER - Španjolski nogometni stručnjak Pep Guardiola proglašen je menadžerom godine u Premier ligi nakon što je predvodio Manchester City do četvrtog uzastopnog naslova.
Danci su pogurali Dinamo prema Ligi prvaka
DOBRE VIJESTI
Danci su pogurali Dinamo prema Ligi prvaka
KOPENHAGEN - Kopenhagen je danas s 3:2 poražen na gostovanju kod Aarhusa te je tako kolo prije kraja danskog prvenstva ispao iz utrke za titulu jer ima četiri boda manje od prvog Brondbyja i drugog Midtjyllanda.
Pochettino više nije trener Chelseaja
RASKID
Pochettino više nije trener Chelseaja
LONDON - Mauricio Pochettino više nije trener Chelseaja. Nakon sastanka s čelnicima kluba, dogovoren je sporazumni raskid ugovora i on od iduće sezone neće voditi londonski klub.
Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
TRENERI
Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
MADRID - Hrvatskom treneru ističe ugovor s Torinom i među favoritima je za posao novog trenera španjolske Seville, koju na kraju sezone napušta Quique Flores Sanchez.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE