GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bomba iz Barcelone: Messi odlazi

Bomba iz Barcelone: Messi odlazi
NESLUŽBENO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.07.2020 / 09:26
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
BARCELONA - Lionel Messi napustit će Barcelonu sljedeće godine. Tu je informaciju objavila radijska postaja Cadena Ser, a koja je bliska klubu i koja daje uglavnom - pouzdane informacije.

"Odlazi nakon što mu istekne ugovor, dakle 2021. godine. Odlazi, jer mu je dosta svega", prenose izvor španjolski mediji.

Pregovori o produljenju ugovora do 2023. godine krenuli su vrlo dobro, ali nakon zadnjih događaja u klubu Messi je odlučio sve zaustaviti. Trenutačno je u jako lošem odnosu sa trenerom, ali i s nekolicinom igrača...

"Ne znam kako će se rasplesti ova priča, ali ja se nadam da neće otići, jer mi želimo da najbolji igrač lige ostane u Španjolskoj", komentirao je informaciju i Zinedine Zidane, trener Reala nakon nove pobjede Bijelih.

Barcelona sad mora čekati dva kiksa Kraljeva, a uz to ne posustati u prvenstvu.

Messi je još u veljači izjavio da ne vjeruje da Barcelona može konkurirati za naslov u Ligi prvaka obzirom na "trenutačnu formu".

Isto tako javno je kritizirao i sportskog direktora Erica Abidala, a koji je uperio prstom u igrače nakon što je otkaz dobio Ernesto Valverde u siječnju.

"Messi želi promjenu, dosta mu je Barcelone", pišu španjolski mediji.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, Cadena Ser, Zinedine Zidane, Eric Abidal, Quique Setien
PROČITAJ I OVO
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
NBA PLAYOFF
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
OKLAHOMA CITY - Košarkaši Oklahoma City Thundera poveli su s 1:0 na otvaranju polufinalne serije Zapadne konferencije, slavivši na svom parketu protiv Dallas Mavericksa sa 117:95.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE