GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boston i dalje jedini neporažen

Boston i dalje jedini neporažen
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.11.2023 / 09:38
Autor: SEEbiz
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa u NBA ligi pobijedili su u gostima Brooklyn Netse sa 124-114 i nakon pet utakmica ostali jedina neporažena momčad lige.

Jayson Tatum ubacio je 32 poena i uhvatio 11 lopti, Jaylen Brown dodao je 23 poena, a latvijski centar Kristaps Porzingis 22 za Boston.Kod Brooklyna je Cameron Thomas zabio 27 koševa.

Branitelji naslova stigli su do šeste pobjede u sedmoj utakmici, Denver Nuggets su pobijedili Chicago Bullse 123-101.Nikola Jokić bio je na pragu triple-doublea (28 poena, 16 skokova, devet asistencija), a Michael Porter (27 poena) i Aaron Gordon (15 poena, 12 skokova) upotpunili su njegov učinak u napadu Denvera.Pobjeda Denvera je tim važnija jer su zbog ozljede već u prvoj četvrtini ostali bez drugog najboljeg igrača Jamala Murraya.

Zvijezde nedavnog SP-a Nijemac Franz Wagner (26 poena) i Paolo Banchero (25 poena, 10 asistencija) predvodili su Orlando Magic do uvjerljive pobjede nad Los Angeles Lakersima sa 120-101. Anthony Davis (28 poena, 13 skokova, sedam blokada) i LeBron James (24 poena, devet skokova, pet asistencija, tri ukradene lopte) istaknuli su se u redovima Lakersa koji su trećim porazom sezone započeli niz od četiri gostovanja.

Philadelphia 76ersi su pobijedili Phoenix Sunse 112-100 i zaostaju jednu pobjedu za Bostonom. Joel Embiid (26 poena, 11 skokova), Kelly Oubre (25 poena), Tobias Harris (18 poena, 10 skokova) i, na svoj dvadeset i treći rođendan, Tyrese Maxey (22 poena, 10 skokova) bili su najbolji u pobjedi. ekipa domaćina. Prvi strijelac susreta bio je zvijezda Phoenixa Kevin Durant koji je ubacio 31 poen uz osam skokova.

Anthony Edwards (31 poen) i Karl-Anthony Towns (25) bili su prvi igrači momčadi Minnesota Timberwolves koja je na domaćem terenu svladala Utah Jazz 123-95. Finac Lauri Markanen (22, 8 skokova) bio je prvo ime kod Utaha, dok je Luka Šamanić za četiri minute igre imao 3 koša i 2 skoka.

Charlotte Hornetsi predvođeni Markom Williamsom (27 poena) također su slavili u gostima kod Indiana Pacersa (125-124), iako je Tyrese Haliburton izjednačio rekord karijere sa 43 poena, uz 12 asistencija.

Tagovi: Jayson Tatum, Jaylen Brown, Boston Celtics, Dario Šarić
PROČITAJ I OVO
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE