GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Butler: Molim se da nam se Dragić vrati

Butler: Molim se da nam se Dragić vrati
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.10.2020 / 14:11
Autor: SEEbiz / Index.hr
ORLANDO - Jimmy Butler odigrao je još jednu spektakularnu utakmicu, zabio 35 poena uz 12 skokova, 11 asistencija i pet osvojenih lopti i postao prvi igrač s takvim brojkama u povijesti finala, a Miami Heat je pobijedio LA Lakerse 111:108 i produljio sezonu smanjivši zaostatak u finalnoj seriji na 3:2.

U igri je proveo skoro cijelu utakmicu, odmarao se svega 48 sekundi. Bio je iscrpljen, izudaran, ali ponosan na sebe i svoje suigrače.

"Ništa nije ostalo, ostavio sam sve na terenu, svi smo. Tako moramo igrati do kraja. U takvoj smo poziciji i to nam se sviđa, trebamo dobiti još dvije. Siguran sam da su i oni pokušavali pobijediti, bila je teška utakmica, sljedeća će biti još teža, ali sviđaju mi se šanse koje imamo", rekao je Butler na press-konferenciji nakon utakmice.

Unatoč briljantnoj izvedbi, nije mu padalo na pamet pripisivati si sve zasluge.

"Vjerujem u svoje vještine i talent, moji suigrači također, ali nisam samo ja donio pobjedu. Robinson je odigrao strašnu utakmicu, Nunn je pokazao što zna, Adebayo je bio odličan... Svi smo mi bili razlog što smo dobili ovu utakmicu, a tako će biti i na sljedeće dvije", uvjeren je Jimmy, koji je ipak priznao da treba dodatnu pomoć.

U razgovoru s reporterkom na terenu prisjetio se palog suigrača Gorana Dragića, koji je ozlijedio stopalo u prvoj utakmici i od tada nije igrao. Još se ne zna hoće li moći na parket u šestoj ili barem potencijalnoj sedmoj utakmici.

"Molim se da nam se vrati broj sedam. Znam koliko želi igrati, ali dotad se moramo držati zajedno i ostati u rovovima", rekao je Butler.

Tagovi: Jimmy Butler, Goran Dragić, Duncan Robinson, Miami Heat, Bam Adebayo
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE