GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Četiri gola i asistencija Gabriela Jesusa u pobjedi Manchester Cityja

Četiri gola i asistencija Gabriela Jesusa u pobjedi Manchester Cityja
ENGLESKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2022 / 18:06
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Vodeći sastav engleskog nogometnog prvenstva Manchester City lako se obračunao s pretposljednjim Watfordom svladavši ga na svom terenu sa 5-1 (3-1) u susretu 34. kola.

Briljirao je brazilski napadač Gabriel Jesus (4, 24, 49, 53) koji je postigao četiri gola te asistirao Rodriju (34) za preostali pogodak svog sastava, dok je Kamara (28) bio jedini strijelac za goste.

Vodeći City sada ima 80 bodova, četiri više od drugog Liverpoola kojega u nedjelju očekuje gradski derbi protiv Evertona. Watford je i dalje na samo 22 boda, sedam manje od 17. Evertona koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Ranije u subotu su igrači Arsenala izbili na četvrto mjesto ljestvice svladavši izravnog konkurenta Manchester United sa 3-1 (2-1).

Arsenal je poveo već u 3. minuti kada je Nuno Tavares iskoristio početničke pogreške Alexa Tellesa i Varanea u gostujućoj obrani. Na 2-0 povisio je Saka u 32. minuti iz kaznenog udarca kojega je sam izborio nakon pekršaja Tellesa, no samo dvije minute potom Cristiano Ronaldo je smanjio na 2-1 nakon ubacivanja Matića. Ključni trenutak dogodio se u 57. minuti kada Bruno Fernandes nije iskoristio kazneni udarac za 2-2 pogodivši vratnicu, da bi kazna za taj promašaj stugla u 70. mi nuti kada je Xhaka pogodio sa 20-ak metara za konačnih 3-1.

Četvrti Arsenal sada ima 60 bodova, dva manje uz dvije odigrane utakmice više od trećeg Chelseaja, a tri više uz utakmicu više od petog Tottenham Hotspura, dok je Manchester United ostao šesti sa 54 boda.

Tagovi: Gabriel Jesus, Manchester City, Cristiano Ronaldo
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE