GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Chelsea u polufinalu FA kupa

Chelsea u polufinalu FA kupa
TEŠKOM MUKOM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.03.2024 / 16:47
Autor: SEEbiz
LONDON - Nakon Manchester Cityja i Coventry Cityja, plasman u polufinale engleskog FA kupa izborio je i Chelsea porazivši u polufinalnom susretu na Stamford Bridgeu drugoligaša Leicester City sa 4-2.

Bila je to sjajna utakmica s brojnim obratima i šest golova, promašenim kaznenim udarcem, crvenim kartonom i dramom u sudačkoj nadoknadi.

"Bluesi" su poveli u 13. minuti golom Marca Cucurelle, a u 26. minuti je londonski sastav mogao povećati vodstvo. Međutim, Raheem Sterling nije uspio svladati golmana sa bijele točke, njegov udarac obranio je Jakub Stolarczyk. Ipak, Chelsea je u posljednjim trenucima prvog dijela zabio i drugi gol, a strijelac je bio Cole Palmer.

Gosti su smanjili u 51. minuti nakon autogola Axela Disasija s velike udaljenosti, a 12 minuta kasnije Stephy Mavdidi je izjednačio. Jedan od ključnih trenutaka susreta dogodio se u 70. minuti kada je Callum Doyle isključen zbog prekršaja.

Domaćin je s igračem više uspio u drugoj minuti sudačke nadoknade zabiti sa 3-2, a gol je zabio Carney Chukwuemeka. Pobjedu "Bluesa" potvrdio je Madueke u osmoj minuti nadoknade.

U subotu su plasman u polufinale izborili drugoligaš Coventry City koji je kao gost sa 3-2 porazio Wolverhampton, dok je Manchester City bio bolji od Newcastle Uniteda sa 2-0.

U posljednjem četvrtfinalnom susretu večeras se sastaju Manchester United i Liverpool.

Tagovi: Chelsea, Cucurella, Sterling, PALMER
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE