GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cibona smijenila trenera

Cibona smijenila trenera
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.01.2022 / 21:16
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Zagrebački košarkaški velikan Cibona objavio je kako je sporazumno raskinuo ugovor s dosadašnjim trenerom Vladimirom Jovanovićem.

Do raskida suradnje došlo je dan nakon neočekivanog 73-83 poraza od Zaboka u prvenstvu Hrvatske nakon kojega je Cibona pala na omjer pobjeda i poraza 11-5, dok u regionalnoj ABA ligi Cibona trenutačno ima omjer 5-9.

Srpski stručnjak na klupu Cibone stigao je 2. veljače prošle godine.

"Ovim putem želio bih se u ima čitavog kluba zahvaliti Vladimiru Jovanoviću na iznimnom trudu i pozitivnoj energiji koju je uložio u svoj rad kao trener KK Cibona. Kao vodstvo kluba još jednom želimo istaknuti kako smo svjesni situacije i okolnosti koje su predstavljale poseban izazov u vođenju prve momčadi, a zbog čega još jednom ističemo zahvalu dosadašnjem treneru. Želimo mu puno sreće u daljnjoj karijeri te brojne uspjehe i pobjede, koje će svojim trudom i znanjem definitivno postići", rekao je direktor Cibone Mauro Lukić.

Cibona će sljedeću utakmicu igrati već u nedjelju na gostovanju kod Mege Mozzart u ABA ligi, a momčad će voditi dosadašnji pomoćni trener Bariša Krasić.

"Pred nama je niz jakih utakmica i napravit ćemo sve kako bismo svi zajedno podigli razinu kvalitete naše igre. Imamo oslabljen roster zbog brojnih ozljeda, ali vjerujem da će momci koji su na raspolaganju dati sve od sebe. Nadam se da će ova zajednička odluka kojom je došlo do prekida suradnje s dosadašnjim trenerom Vladimirom Jovanovićem izazvati određen podražaj kod igrača te pokrenuti seriju pozitivnih rezultata. Bariša Krašić preuzet će momčad u narednom razdoblju, poznaje dobro čitavu momčad i vjerujem da neće trebati puno vremena za prilagodbu", istaknuo je sportski direktor Marin Rozić.

Tagovi: Cibona, Vladimir Jovanović
PROČITAJ I OVO
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
TRENERI
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
ZAGREB - Talijanski nogometni stručnjak Gennaro Gattuso (46) po svemu sudeći bit će novi trener saudijskog prvoligaša Al Taawouna.
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
BIJES
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
MADRID - U Real Madridu ne miruju i već se mislima okreću novoj sezoni. Naveliko se promišlja o brojnim promjenama i nekim prinovama.
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
IZBOR
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
BERLIN - Florian Wirtz (21) iz prvaka Bayer Leverkusena izabran je za nogometaša sezone u Bundesligi nakon što je veznjak pomogao svom klubu u osvajanju titule, objavio je Njemački nogometni savez.
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE