GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ćiro: Mamić nije smio zamijeniti Majera

Ćiro: Mamić nije smio zamijeniti Majera
RIJEČ AUTORITETA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2020 / 08:27
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Nogometaši Dinama porazom 2:1 kod Ferencvaroša ispali su iz play-offa Lige prvaka. No, imaju 'modri' itekako puno razloga za žalovanjem, jer bili su bolji suparnik, ali dvije greške skupo su ih koštale.

Myrto Uzuni bio je koban za Dinamo. Iako mu je u 24. minuti pomogao da se rezultatski vrati u igru, u 66. minuti zabio je gol za vodstvo 2:1, odnosno konačnu pobjedu Ferencvaroša.

Dvoboj iz Budimpešte pozorno je pratio i bivši hrvatski nogometni izbornik, 85-godišnji Miroslav Ćiro Blažević, kojem se u glasu itekako osjetila tuga.

'Žao mi je jako, jer Dinamo je bio bolji od Mađara i ispao je posve nezasluženo. No, to je nogomet, i takve se stvari događaju, posebno ako se protivnika podcijeni, a ovaj Ferencvaroš ipak nije momčad za podcjenjivanje. I kada ga podcijeniš onda ti se dogodi nešto ovako ružno. Šteta, jer jedino logično bilo je da Dinamo prođe', rekao je za tportal legendarni Ćiro.

Imamo dojam da prvi gol, već u drugoj minuti, nije Dinamu donio ništa lošeg, jer momčad Zorana Mamića igrala je još bolje, gol je visio u zraku. I onda kada im je Uzuni 'pomogao', kao da su stali? Jesu li trebali nastaviti u istom ritmu, pa do poluvremena samljeti protivnika?

'Teško je sada to potvrditi. Jer ovaj Dinamo je ustvari jako mlada momčad, koja će s vremenom nadoći i rasti, s tek pokojim veteranom. Čini mi se da je Arijan Ademi igrao pomalo diskretno, kao da je debitant. Trebao se više nuditi'.

Kako ste doživjeli promjene trenera Zorana Mamića?

'Ne mogu se nikako složiti s njegovom odlukom da što je mijenjao Lovru Majera. Jer je on plemeniti igrač. Ima taj potrebni vic u igri, koji ne može napraviti igrač, već samo nogometaš, a Lovro Majer je nogometaš, i to jako plemenit. I još jednom mogu samo konstatirati, strašno mi je žao što je Dinamo ispao, puno jednostavnije bi bilo da si izgubio od boljeg suparnika, koji te je rastuiro', nego ovako', završio je utučeni Ćiro Blažević.

Tagovi: Ćiro Blažević, Zoran Mamić, Lovro Majer, Dinamo, Myrto Uzuni
PROČITAJ I OVO
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
NBA PLAYOFF
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
OKLAHOMA CITY - Košarkaši Oklahoma City Thundera poveli su s 1:0 na otvaranju polufinalne serije Zapadne konferencije, slavivši na svom parketu protiv Dallas Mavericksa sa 117:95.
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
PARIZ - Borussia Dortmund je u finalu Lige prvaka. Nakon što je prije šest dana na Signal Iduna Parku pobijedila PSG 1:0, Borussia je na Parku prinčeva u uzvratu također slavila 1:0, a gol je postigao Mats Hummels u 50. minuti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE