GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Crvena zvezda se ispričala Ibrahimoviću

Crvena zvezda se ispričala Ibrahimoviću
ISPRIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2021 / 13:44
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Crvena zvezda se oglasila povodom uvreda koje je dobio Zlatan Ibrahimović tijekom okršaja beogradskog kluba i Milana na Marakani.

Zvezda i Milan odigrali su 2:2 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europa lige.

Milan je poveo u 42. minuti komičnim autogolom Pankova, ali je Zvezda izjednačila golom Kange iz penala u 52. minuti. Theo Hernandez je na isti način zabio u 61. minuti za 1:2, a domaćini su ostali s igračem manje nakon što je Rodić u 77. dobio drugi žuti karton. Iako je igrala s igračem manje, Crvena zvezda izjednačila je u trećoj minuti sudačke nadoknade golom Pavkova.

Milan je igrao u kombiniranom sastavu, a Zlatan Ibrahimović utakmicu je gledao s tribina. Nakon što je Milan poveo, Ibrahimović je skočio i proslavio gol, što je razbjesnilo nekolicinu navijača Zvezde koji su uspjeli ući na popis gostiju.

"Sjedi dolje, Zlatane! Pičko jedna, balijo jedan smrdljivi. Jebem li te u usta da te jebem!" urlao je jedan navijač na snimci koja se proširila društvenim mrežama.

Zvezda je žestoko reagirala na ove urede i poručila da će naći "primitivnog pojedinca" koji je vrijeđao Ibrahimovića.

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom meča s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koju je doživio u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Europi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerirati", navodi se u priopćenju.

Tagovi: Crvena zvezda, Zlatan Ibrahimović, Theo Hernandez, Milan Pankov, Ante Rebić
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE