GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić: Dugo nismo bili ovako loši

Dalić: Dugo nismo bili ovako loši
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.10.2023 / 08:33
Autor: SEEbiz
OSIJEK - Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je u susretu D skupine kvalifikacija za EURO 2024. godine u Osijeku od Turske 1:0 propustivši veliku priliku približiti se na korak do europske smotre u Njemačkoj. Iza utakmice reakcije na poraz dao je izbornik Zlatko Dalić

“Dugo nismo ovako loše izgledali. Nismo bili agresivni, griješili smo. Prvo poluvrijeme je bilo loše. Stajali smo daleko i široko, nismo bili dobro postavljeni ni agresivni. Drugo poluvrijeme smo se podigli, bili smo agresivniji. Zaslužili smo poraz.

Nismo imali nikakve šanse, prvi udarac imali smo krajem prvog poluvremna. Nismo zaslužili ništa više, bili smo nesigurni. Kiks Livakvoića? Dogodi se, prije toga nas je spasio par puta. Na sve ostalo se nadovezala njegova pogreška.

Musa i Brekalo? Nisu me razočarali. Cijela momčad je bila loša, svi su griješili u vezi i obrani. Ne možemo govoriti o pojedinicma? Petković? I ovo je bio rizik, sam je rekao da može. Pokušali smo s njim, ali sreće nije bilo. Moramo se sabrati nakon ovog svega pa ćemo vidjeti.

Još smo u igri za prvo mjesto. Danas smo bili loši, moramo se pitati zašto. Drugo poluvrijeme smo bolje stajali. Protivnik je dobio na sigurnosti i mirnoći. Dugo nismo bili ovako loši”, izjavio je izbornik Dalić.

Na pitanje o izostancima Ivana Perišića i Andreja Kramarića, Dalić je rekao: Bilo bi glupo vaditi se na to. Nije ih bilo, moramo se okrenuti onome što imamo i dati maksimum. Jednostavno smo bili loši. Oni bi bljesnuli u ovakvim utakmicama i zabili gol, danas ih nije bilo, ali ne vadimo se na to. Moramo vidjeti gdje smo i što smo. Oni će otići jednoga dana i moramo se osloniti na ovo što imamo.”

Pitali su ga i o ubačajima sa strane. “Bilo je puno nepotrebnih grešaka i prekratkih paseva i onda se uvukla nesigurnost. Barišić je trebao ići više iza Brekala i tu je falilo centaršuteva i onda klasični centarfor nije imao ono od čega živi.

Kvalitetnija rješenja trenutno nemamo. Nekad smo uspijevali, danas nije išlo. Nešto smo pred kraj igrali, napamet kada je Beljo ušao, ali to je bilo premalo”, odgovorio je izbornik. Na Opus Areni čuli su se i ustaški povici grupe navijača. “Neprimjerena skandiranja? Nisam ništa čuo, ne mogu to komentirati”, izjavio je Dalić za Novu TV

Tagovi: zLATKO dALIĆ, HRVATSKA NOHOMETNA REPREZENTACIJA
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE