GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dario Šimić potiho se vratio u Dinamo

Dario Šimić potiho se vratio u Dinamo
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.04.2024 / 22:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Na trećoj sjednici Izvršnog odbora GNK Dinamo, održanoj 10. travnja 2024. godine, Izvršni odbor je raspravljao o dospjelim i nedospjelim potraživanjima i obavezama kluba, izvješću RDG plana za 2024. godinu, funkcioniranju stadionske infrastrukture i analizirao funkcionalnost VIP loža na stadionu Maksimir.

Predsjednici osnovanih Odbora dali su kratko izvješće o radu svakog pojedinog odbora, a na samoj sjednici imenovani su i članovi odbora za sponzorstva koje će biti u sljedećem sastavu:


Zrinko Hržić - predsjednik
Dario Šimić - potpredsjednik
Marko Njavro
Mario Petrović
Robert Penezić
Igor Arlović
Hrvoje Slade

Odbor je na sjednici obznanio kako je jedan od osnovnih ciljeva Odbora za sponzorstva izgraditi te strateški razvijati sustav putem kojeg će se kontaktirati svi potencijalni partneri GNK Dinamo te sustavno jačati baza dugoročnih i relevantnih sponzora. Uvidom u dosadašnji rad s partnerima unutar GNK Dinamo zaključeno je da, uz dobre rezultate u tom segmentnu poslovanja, postoji prostor za napredak.

- Uz uspostavu samog sustava koji će biti dugoročno održiv i usklađen s tržišnim praksama, inicijalna ideja je da GNK Dinamo vlastitim proaktivnim pristupom otvori i inicira komunikaciju te kontaktira potencijalne partnere i sponzore. Navedeno se primarno odnosi na čitav niz relevantnih hrvatskih kompanija iz svih značajnih sektora, kao što su primjerice energetika, maloprodaja, autoindustrija, financijska i prehrambena industrija te druge. Prilikom pripreme samih ponuda za sponzorstva iste je potrebno prilagoditi svakom potencijalnom partneru. Obzirom na sponzorski potencijal te snagu i prepoznatljivost brenda GNK Dinamo i izvan granica te na globalnom nivou, uz partnere s domaćeg tržišta paralelno će se kontaktirati i kompanije izvan Republike Hrvatske. Kao rezultat sustavnog te proaktivnog pristupa, zajedno s već započetim pregovorima s partnerima od strane GNK Dinamo, težit ćemo povećanju sponzorskih prihoda od 70% do 100% u 2024. godini u odnosu na 2023. godinu', izjavio je nakon sjednice predsjednik Odbora za sponzorstva Zrinko Hržić.

Tagovi: Dario Šimić, PETROVIĆ, MARIO PETROVIĆ, DINAMO, PENEZIĆ
PROČITAJ I OVO
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
RUKOMET
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
ZAGREB - Ivan Čupić (39) na kraju sezone završava prebogatu i uspješnu rukometnu karijeru. Popularni Čupko je danas i službeno objavio kraj karijere, a posljednju će utakmicu odigrati najvjerojatnije u četvrtak (23. svibnja, 18 sati) protiv Nexea.
Toni Kroos završava karijeru
EMOTIVNA OBJAVA
Toni Kroos završava karijeru
BERLIN - Toni Kroos je preko Instagrama objavio oproštaj od Real Madrida, ali i karijere, na kraju sezone.
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
TRENERI
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
ZAGREB - Talijanski nogometni stručnjak Gennaro Gattuso (46) po svemu sudeći bit će novi trener saudijskog prvoligaša Al Taawouna.
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
BIJES
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
MADRID - U Real Madridu ne miruju i već se mislima okreću novoj sezoni. Naveliko se promišlja o brojnim promjenama i nekim prinovama.
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE