GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo dogovorio dolazak Hoxhe

Dinamo dogovorio dolazak Hoxhe
DOGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.01.2024 / 17:13
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Arber Hoxha (25) danas će obaviti liječnički pregled i ako bude sve u redu, trebao bi se priključiti Dinamovim pripremama u Rovinju! To je vijest koja nam je danas sletjela iz izvora bliskih Maksimiru.

Parametri posla još nisu definitivno službeno definirani, ali radi se samo o detaljima koji bi trebali biti riješeni do kraja današnjeg dana. Uglavnom, Slaven Belupo je za Hoxhu tražio dva milijuna eura, ali su klubovi na kraju dogovorili za nižu cifru. Tako će nakon Morena Živkovića i Frana Brodića još jedna želja Sergeja Jakirovića osvanuti u plavom domu.

Dugo su trajali pregovori između kluba iz Koprivnice i Modrih, čak je u jednom trenutku izgledalo da bi na kraju mogli završiti neuspješno, jer Slaven Belupo nije htio sniziti cijenu za svog najboljeg igrača. Čvrsto se držao cijene od 2 milijuna eura, a spominjalo se da Hoxha ima i ponudu od 2,5 milijuna eura mađarskog Ferencvarosa. Također, za Hohxu su bili zainteresirani Monza i Torino. Spominjali su se i interesenti iz Bundeslige. Međutim, danas u poslijepodnevnim satima došlo je do dogovora i Hoxha će, ako sve bude u redu na liječničkom pregledu, a nema razloga da tako ne bude, postati Dinamov igrač.

Slaven Belupo neće dakle dobiti traženu cifru od 2 milijuna eura, ali će ona ipak biti izdašna, jer u konačni dogovor bit će uključeni i bonusi od buduće prodaje, te još neki bonusi, a klub koji trenira Roy Ferenčina će na ime tog transfera dobiti i igrača koji je već u njegovoj svlačionici, Mateja Šakotu. A možda i još nekoga iz plave svlačionice.

Uglavnom, na kraju će biti zadovoljne sve tri strane, Slaven Belupo, Dinamo i Arber Hoxha. Naime, Hoxha je imao ogromnu želju doći u Dinamo, ona mu se eto i ostvarila. Tako su Modri dobili igrača koji će biti zaista pravo pojačanje, čovjeka koji radi prevagu na terenu, po mnogima najboljeg driblera HNL-a.

Ne samo to, Jakirović je sad popunio posve lijevu stranu, na lijevom beku igrat će Japanac Ogiwara, na lijevom krilu Hohxa. To je ono što je Jakirović želio, to mu je bio prioritet. Modri će na proljeće biti iznimno jaki na krilnim pozicijama, na desnoj strani igrat će Takuro Kaneko, na lijevoj Arber Hoxha. Po onome što smo vidjeli najesen, biti će to ubojita kombinacija.

Tagovi: HOXHA, SLAVEN, DINAMO, JAKIROVIĆ
PROČITAJ I OVO
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE