GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo riješio problem lijevog beka; dolazi Japanac Ogiwara

Dinamo riješio problem lijevog beka; dolazi Japanac Ogiwara
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2023 / 13:53
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Dinamu je glavni cilj u zimskom prijelaznom roku bilo dovođenje lijevog beka i taj posao je konačno riješio. Iako je bio jako blizu dovođenja Bartlomieja Wdowika iz Jagiellonije, taj posao je propao jer se klubovi nisu mogli dogovoriti oko odštete pa se Dinamo okrenuo opciji B.

Čitavo vrijeme Dinamo je u rezervi imao lijevog beka japanske Urawe. Kad je propao posao s Wdowikom, Dinamo se odmah okrenuo rezervnoj varijanti. Kako doznajemo, dogovoren je transfer Takuye Ogiware, koji bi uskoro trebao doći u Maksimir i pridružiti se prvoj momčadi.

Dinamo će Ogiwaru dovesti na posudbu do kraja sezone i to će platiti oko 200.000 eura uz opciju otkupa njegova ugovora na ljeto za pola milijuna eura. Ogiwara je u prošloj sezoni odigrao 41 utakmicu za Urawu u svim natjecanjima i upisao jedan gol i tri asistencije.

Urawa je prvenstvo završila na četvrtome mjestu, ali je primila najmanje golova od svih klubova. Ogiwara je dosad upisao dva nastupa za japansku U-20 reprezentaciju, ali želi doći igrati u Europu i Dinamo mu se čini kao idealna opcija.

Ogiwara je čitavu karijeru u Urawi iako je bio na posudbama u Kyotu i Niigati. Ukupno je za japanske klubove odigrao 172 utakmice uz sedam golova i 11 asistencija. Riječ je o defenzivno odgovornom igraču, dosta je brz i ima solidan centaršut, što je Dinamu nedostajalo.

Dobra je to vijest za Takura Kaneka koji će dobiti nekog svojeg u svlačionici i obojici će prilagodba na novu kulturu i okruženje ići puno lakše. Očekuje se da će Dinamo uskoro objaviti transfer, a Japanac bi trebao biti u klubu na pripremama.

Tagovi: Dinamo, Ogiwara
PROČITAJ I OVO
Joselu junak Madrida, Real u finalu Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Joselu junak Madrida, Real u finalu Lige prvaka
MADRID - Real je još jednom pokazao karakter i u samo dvije minute preokrenuo utakmicu protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka. Nije se predavao i preko Joselua u 88. i 90'+1 zabio dva gola koja su ga odvela u finale, a koje je na rasporedu 1. lipnja u Londonu.
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE